Hotell i Lido di Jesolo i Veneto

Hotel Colombo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vissa anser att Hotel Colombo är det bästa hotellet i stan. Det är svårt att bekräfta detta, då det är var och ens personliga smak. Vad vi dock kan säga, är att från takterrassen har du den bästa utsikten över staden, och självklart också över kuststräckan. Hotellet har legat på samma plats sedan 1966 och drivs fortfarande av samma familj.

Nära till allt - även stranden

Trots att Hotel Colombo inte ligger direkt på stranden som många andra hotell gör, är det nära att gå. går du små 150 steg, står du plötsligt med tårna i den gyllene sanden på stranden som sträcker ut sig över hela 6 km. Väldigt nära hotellet hittar du dess privata del av stranden, där du kan lägga dig ner i en solsäng under ett parasoll under högsäsong. Om du känner för en utflykt en dag, så finns det många möjligheter. Vad säger du om en tur till Venedig? Ta bussen eller båten, från hamnen eller busstoppet endast 500 meter från hotellet, och du är där på ett kick!

Glada dagar och restauranger runt hörnet

Lido di Jesolos livliga centrum ligger bara runt hörnan, och den långa gågatan Via Báfile ligger 150 meter från hotellet. Butiker, barer och restauranger ligger också endast några få minuters promenad från hotellet. Men om du inte känner för att ge dig ut, så har hotellet också en restaurang. Du kan välja att äta à la carte, eller från buffén om du har bokat halvpension. På morgonen erbjuder hotellet en stor amerikansk frukost i frukostmatsalen. I receptionen kan du hyra cyklar, och om du vill kan du också spela en match tennis eller utöva andra sportaktiviteter. Personalen hjälper dig gärna att organisera din dag.

Läs mer om Hotel Colombo

Missa inte takterrassen

Den mest uppskattade delen av hotellet är takterrassen. Förutom poolområdet, hittar du här solsängar och parasoll där du kan slappna av. Det finns en liten snackbar där du kan köpa förfriskningar, så du behöver inte ta dig ner från terrassen om du inte känner för det. Sedan ett par år tillbaka erbjuder hotellet ett extra mervärde för par som tycker om att skämma bort sig själva. På takterrasen hittar du nämligen också ett spa-område med en relaxavdelning, turkiskt ångbad, bastu och en utomhus-Jacuzzi. Och allt detta kan du njuta av medan du beundrar utsikten över staden. Efter din avslappning på taket, kan du gå ner i baren och ta en drink innan maten. Och vi är säkra på att du kommer sova gott på natten!

Ljusa och färgrika rum

Hotellet erbjuder totalt 78 rum, och de har alla en elegant karaktär med ljusa, färgrika rum.
Alla rum är renoverade förutom standardrummen. De innehåller alla aircondition, privat badrum med dusch, sat-TV, telefon, privat balkong och förvaringsbox.

Läs om rummen på Hotel Colombo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Las Vegas

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Kennedy

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Palace

Bibione, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map