Omdömen från Hotel Brioni Mare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Brioni Mare

Läs personliga omdömen av Hotel Brioni Mare som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Brioni Mare. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra upplevelse

Bra hotell, flink personal, bra läge, god mat på hotellet, 50 meter till bra strand, 50 meter till en gata med många butiker och bra restauranger. Bra rum, inte så stora men rena och fina, bra air condition. Allt i allt ett bra hotell.

Lido di Jesolo som semester-destination

En liten stad med många hotell, en lång gata med en massa spännande butiker och riktigt många restauranger. Det är enkelt att komma till andra städer från staden, antingen från busstationen som ligger mitt i stan, eller så kan man ta båten till Venedig nere från stranden. Stranden är en fin sandstrand och trots alla hotell är den inte överbefolkad. Om kvällen blir huvudgatan en gågata (efter kl 20) och då är det verkligen liv i stan - butiker har öppet till kl. 23.

Hotel Brioni Mare
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Brioni Mare
3-bäddsrum med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Adriatic Palace

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Las Vegas

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Palace

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Torre Paradiso

Minori, Kampanien

Residence Villa Casale

Ravello, Kampanien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Residence Roma

Malcesine

Bridge

Venedig

search map