Hotell i Lido di Jesolo i Veneto

Hotel Brioni Mare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Många aktiviteter att välja emellan

Lido di Jesolo är den perfekta destinationen för en badsemester, och tillåtar alla att göra precis vad den vill. Med så många valmöjligheter, kommer du aldrig att bli uttråkad. Och oavsett om du kommer med din familj eller med din bättre hälft, kommer du att njuta av gästfriheten och den avslappnande atmosfären.
För familjer med barn, finns nöjesparken Jeslolandia i närheten. Dessutom finns ett akvarium och Aqualandia där du kan har roligt i vattenrutschkanor. För vuxna finns det många vattensporter att utöva, samt fina golfbanor, go-karting, eller varför inte en dagsutflykt till Venedig - du är där på bara 50 minuter med båt eller buss!

Bästa platsen är på taket

Hotel Brioni är ett av de tidigare hotellen som byggts i Lido di Jesolo, och ligger endast 25 meter från stranden. Vi på In-Italia anser att inredningen kändes lite gammal, men det påverkade dock inte den generella komforten och servicen. Hotellets bästa attribut är takterrassen där det finns en Jacuzzi med utsikt över hela Jesolo, inklusive kuststräckan. Under högsäsong kan Jesolo bli rätt stressig, och om du vill dra dig tillbaka från folkgrupperna på stranden, är takterrassen ett ypperligt alternativ (kolla i receptionen när den är ledig).
En annan fördel med hotellet är dess frukost. Det är en mycket stor buffé som gör att dina morgnar startar med glädje, lycka - och en massa energi för dagen. Ett stort utbud av kall och varm mat är tillgänglig.

Läs mer om Hotel Brioni Mare

Restaurangen erbjuder på kvällarna en varierad buffé, och om du istället vill äta à la carte så finns det många alternativ runt hörnet. Hotellet erbjuder dig en solsäng och parasoll på stranden under högsäsong - men se till att komma i tid, för det kan vara så att solsängarna är slut om du kommer för sent.

Om du inte vill krångla med din solsäng på stranden, eller om du inte tycker om sand mellan tårna, erbjuder hotellet också en liten pool med solsängar och parasoll runt omkring den. Nära poolen finns en bar som erbjuder förfriskningar om du blir för varm. För gäster som tycker om att röra på sig, har hotellet ett litet gym, och hyr dessutom ut cyklar. Just att cykla är ett bra sätt att upptäcka området - även landskapet bakom Lido di Jesolo är grönt och vackert.

Från hotellet tar det endast några få minuter till fots innan du är framme i Lido di Jesolos centrum, där bilar inte får köra. Det är ett mycket trevligt ställe att promenera runt i, i sakta mak, och du bestämmer själv om du vill göra stopp i någon av glassbarerna, barerna, restaurangerna eller trattoriorna. Självklart finns det också många små butiker för att stilla ditt shoppingbegär.

Gammalmodiga, men bekväma rum

Hotellet har 95 rum vilka är dekorerade i en gammalmodig stil. Vissa rum har renoverats, men de flesta väntar fortfarande på sin tur. Rummen kommer i två olika typer: dubbelrum och trippelrum.
Alla rum har balkong (vissa mot havet, andra mot inlandet), aircondition, sat-TV, värdebox, en kyl, wifi och privat badrum med dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Adriatic Palace

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Las Vegas

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Palace

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Tenuta Le Cave

Tregnago

search map