Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Green Village

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du hittar poolen i mitten

Sol och bad är det svårt att få nog av, speciellt när du befinner dig i Italien, och här på Green Village kan du skämma bort dig ordentligt. Ett stort, fint poolområde med sköna solbäddar, färgglada parasoll och separat barnpool står till ditt förfogande. Runt poolen ligger de små husen med lägenheterna och ramar fint in det hela. De minsta har, förutom barnpoolen även en liten lekplats där de kan roa sig och kanske skaffa nya vänner.

Green Village passar både par som familjer mycket tack vare sitt läge. Du når nämligen Piazza Mazzini och shoppinggatan Via Bafile på ca 10 min till fots. Centrum ligger ca 700 m bort och den långa, sköna sandstranden når du efter ytterligare ett par minuter till, ca 850 m.

Gör trevliga utflyktsmål

Från Green Village kan du göra många trevliga utflykter och skulle inte stadens stora utbud räcka kan du alltid bege dig till Venedig för att fylla på dina kulturella kunskaper. Du kan antingen ta lokalbussen dit eller parkera bilen nere vid Punta Sabbioni där du sedan forsätter vidare med båt. Ett alternativ som uppskattas av många.

Ett hav av butiker och uteserveringar

Lido di Jesolo är paradiset för dig som vill ha mycket att välja mellan oavsett om det är matställen eller shopping. Här finns nämligen en uppsjö av allt mellan himmel och jord, där den ena affären avlöser den andra i olika prisklasser. Skulle detta mot förmodan inte räcka kan du sätta dig i bilen och köra i ca 30 minuter till Noventa di Piave där det finns en stor designer outlet med massor av butiker och matställen.

Läs mer om Green Village

Välutrustade lägenheter

Här finns totalt 60 lägenheter som ligger i sk townhouses, alla med samma trivsamma komfort. Du har tvättmaskin, diskmaskin. micro, luftkonditionering, Sat-TV, Wi-Fi, kaffekokare, badrum med dusch samt trädgård. Parkering finns. Vaktmästare finns på plats. Tänk på att handdukar måste medtas.

Lägenheterna på Green Village

Lägenhet m. 1 sovrum och trädgård

På bottenplan. Består av ett uppehållsrum med pentry och bäddsoffa för 2 pers (passar barn bäst), ett sovrum med 2 bäddar samt en extrabädd, badrum med dusch. Trädgård.

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong i 2 plan

I två plan. Består av ett allrum med pentry och bäddsoffa för två personer, sovrum med en dubbelsäng samt en enkelsäng, badrum med dusch och balkong. Trappa upp till sovloft där du har ett rum med bäddsoffa för 2 personer, badrum med dusch och balkong. Ca 80 m²

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map