Omdömen från Grand Hotel Svezia e Scandinavia

 
Grand Hotel Svezia e Scandinavia är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Svezia e Scandinavia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lido di Jesolo här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Grand Hotel Svezia e Scandinavia

Läs personliga omdömen av Grand Hotel Svezia e Scandinavia som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Grand Hotel Svezia e Scandinavia. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Gunilla och Anders från Saltsjöbaden i Sverige bodde på Grand Hotel Svezia e Scandinavia i Lido di Jesolo från den 5. till den 12. augusti 2006.

Vår resa till Italien 31 juli till 12 augusti 2006.
Flyg till Milano där vi hyrde bil och transporterade oss till Malcesine och Hotel Bellevue San Lorenzo. Här bodde vi 5 nätter med halvpension i rum med balkong och utsikt över Gardasjön. Detta ställe är så bra och prisvärt att jag första dagarna befarade att vi betalat för lite! Hotellet består av flera hus som omgärdar en fantastisk italiensk trädgård. Allting var rent och prydligt och personalen vänliga och tillmötesgående. Höjdpunkterna var naturligtvis att sitta på balkongen och blicka ut över poolen, Gardasjön och bergen och höra åskan mullra runt bland bergen, och att klä om till middan och känna sig lyxig i den fantastiska matsalen med den fantastiska 5-rätters middagen. Detta ställe tänker vi återkomma till.

Därefter bilade vi ner till Lido di Jesolo nordost om Venedig. Efter de fantastiska dagarna vid Gardasjön blev första intrycket lite dämpat. Men det var inget fel på detta hotell heller - Hotel Apartement Svezia & Scandinavia, där vi nog var de enda skandinaverna! Det var rent och prydligt - speciellt i rummet. Även här hade vi balkong med utsikt från sidan ut mot stranden och havet. Hotellet, stranden och hela byn var trevlig, och biltrafiken var avstängd varje natt mellan 20.00 och 06.00, så det var tyst och lugnt på nätterna. Men det bästa med detta hotell var ändå deras buffe, som serverades mellan 19.00 - 20.30. Här hade vi inte bokat halvpension så vi upptäckte inte detta förrän efter 3 dagar när vi tröttnat på pizza och pasta på byn. Denna middags-buffe var det absolut bästa vi någonsin ätit i Italien - missa inte den. En liten varning - det kan kännas som en skolmatsal med mycket spring och hög ljudnivå, men försök stå ut med det, det är det värt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2000
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Residence Le Gemme

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Soleado

Lido di Jesolo, Veneto

Jesolo Lido Village

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella

search map