Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lido di Jesolo är en klassisk semesterdestination i Italien, där inte minst barnfamiljer kan hitta allt de kan tänkas vilja ha. Längs den nästan ändlösa sandstranden kan ni hitta ett enormt urval av restauranger, glassbarer, caféer, godisbutiker, diskon och möjligheter till underhållning för både små och stora.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Minigolf, barnvänlig sandstrand och familjevänliga hotell

Ett roligt ställe för både barn och vuxna att spendera tid på under semestern i Lido di Jesolo är till exempel Adventure Golf som är en stor minigolfbana placerad i en vidunderlig, tropisk trädgård. Sandstranden i Lido di Jesolo är dock den största attraktionen. Den är det perfekta stället för barnen att springa fritt, och det gör ju heller inte något att havet är långgrunt, så man kan bada med barnen i trygghet.

Stämningen är god och klimatet härligt - vad mer kan man önska sig? Det skulle kanske vara ett stort urval av barnvänliga hotell. Också det hittar ni i Lido di Jesolo, där barnpool och bra inredda, rymliga lägenheter - eller hotellrum - är en del av paketet In-Italia kan erbjuda tillsammans med våra samarbetspartners. Som barnfamilj kan det vara skönt att bo i en lägenhet med eget kök, så att man har möjligheten till att lite då och då laga sin egen mat.

Att köra själv ger upplevelser och flexibilitet

Att Lido di Jesolo i sig själv sträcker sig över ett så stort område ger en riktigt bra grund till att göra semestern till en kör-själv-semester. Ni kan köra i egen bil hela vägen från Sverige och således göra själva resan till Italien till en del av upplevelsen. Genom bilrutan kan ni njuta av de storslående landskapen genom det bergiga Österrike och nordöstra Italiens målande landskap. Det kan en semester med flyg inte mäta sig med. Ni kan naturligtvis också hyra en bil när ni kommer fram till flygpltasen. Det är lätt och bekvämt. Oavsett vad kommer ni att kunna njuta av flexibiliteten av att ha en egen bil på semestern.

Res på bilsemester till Lido di Jesolo och upplev Venedig

Utöver att utforska den långsträckta stad som Lido di Jesolo är, kommer ni med största säkerhet också att tillbringa några semesterdagar med att åka på äventyr i Veneto-regionen, där Lido di Jesolo ligger. I befinner er faktiskt endast 50 km från den enastående staden Venedig - en oförglömlig stad där både (större) barn och vuxna kommer att älska att spendera dagen med att besöka de många sevärdheterna. En tur med en gondol är ett bra sätt att få en överblick över staden i ett lugnt tempo, och barnen kommer utan tvivel tycka detta speciella sätt att transportera sig på vara mycket underhållande.

>>> Hitta hotell eller semesterlägenhet i Venedig här.

Ta bilen till närliggande kulturstäder

Verona och Padova är också inom nära räckvidd när ni har tillgång till egen bil. Så varför inte ta en körtur till Shakespears magiska Verona? I denna rika stad möter den vackra arkitekturen med de karaktäristiska, ljusröda färgerna dig som en dröm. Här tar opera-kvällar med världsberömda konstnärer plats under öppen himmel i den imponerade amfiteatern fråm Romartiden - och här andas verkligen kärleken i varje hörn då Shakespears "Romeo och Julia" utspelade sig här. I Verona smälter historia, kultur, arkitektur, litteratur och materiell rikedom samman på ett sätt som endast kan förföra och inspirera.

>>> Hitta hotell eller semesterlägenhet i Verona här.

Studentstaden Padova är en annan destination som ni med fördel kan hoppa i bilen för att besöka när ni är på semester i Lido di Jesolo. En elegant och livlig stad, som också är hemstad för ett av de äldsta och mest prestigefyllda universiteten i Europa. Padova är ett historiskt och moderna kulturellt centrum, som det är en fröjd att utforksa. Kontakta In-Italia om vi kan hjälpa er med att arrangera er perfekta kör-själv-semester till Lido di Jesolo. Våra Italien-experter kan guida er till de bästa hotellen och berättar gärna mer om vad ni kan uppleva i området.

>>> Se alla hotell och semesterboenden i Lido di Jesolo här.

 
Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map