Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Appartamenti La Piramide

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lido di Jesolo är omtyckt och känd för sin långa fina sandstrand, så vad passar bättre än att fira en skön sol- och badsemester här. Här finns ingen tillhörande pool men vad gör det när du har stranden och det adriatiska havet alldeles utanför husknuten.

Du bor precis intill stranden

Här bor du, som sagt, precis intill stadens långa, härliga sandstrand, och det är just detta som är La Piramides styrka, tillsammans med sitt komfortabla boende så klart. Vi förmedlar endast en lägenhet i detta hus, vilken ligger på första våningen. Från din lägenhet har du utgång till en balkong med utsikt över havet - räkna dock inte med, att hela familjen kan vara på balkongen samtidigt - framförallt inte om du nyttjar alla 8 platser. I byggnaden finns hiss och du kan använda dig av en parkeringsplats ca 200 meter bort.

Massor av butiker och uteserveringar

Det är inte bara strand och strandpromenad som gäller i Lido di Jesolo utan även utelivet. Här finns en uppsjö av butiker av olika slag och i olika prisklasser liksom barer, restauranger och uteserveringar. På kvällarna förbjuds trafiken på flera gator vilket innebär att du här får en av Europas längsta gågata, späckad med allt mellan himmel och jord. Eftersom staden är avlång är avstånden en aning större än vad du kanske är van vid och därför har man delat in Lido di Jesolo's centrum med olika piazzor, dvs torg där var och ett har sina uteserveringar och butiker.

Det finns cykel att hyra i staden

Ditt boende ligger ca 450 meter från Piazza Torinooch till Piazza Milano är det ca 700 meter. Till Piazza Drago är det ca 3 km och om du vill låta bilen stå kan du antingen ta dig fram till fots, cykla eller ta lokalbussen som tar dig runt staden. Glöm inte bort att prova på den fina strandpromenaden som går längs med centrum och som uppskattas av många löpare. Restauranger, caféer, barer och gelaterior ligger precis runt hörnet, så du har aldrig långt hem om du en kväll skulle föredra att äta ute.

Läs mer om Appartamenti La Piramide

Du har balkong och havsutsikt

Lägenheten saknar inga av de bekvämligheter som du är van vid hemma: den är nämligen utrustad med mikro, diskmaskin, tvättmaskin och aircondition. Det finns dessutom TV, dock inget internet - men på caféerna nere på gatan kan du lätt logga in på wifi och surfa eller läsa dina mail.

Lägenheten på Appartamenti La Piramide

Trerumslägenhet med 6/8 sovplatser (1:a våningen med balkong och havsutsikt från sidan)

Lägenheten ligger på 1:a våningen och har balkong med havsutsikt från sidan. Den består av ett vardagsrum med kökshörna och två sovplatser i bäddsoffa (bäst till barn under 12 år), två sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt ett badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Lägenheten har aircondition, diskmaskin och TV.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Meerblick

Lido di Jesolo, Veneto

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Jesolo Lido Village

Lido di Jesolo, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Gardaland Hotel Resort

Castelnuovo del Garda

Camping Gasparina

Castelnuovo del Garda

Edera

Caorle

search map