Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Aparthotel Sheila

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är mycket komfortabelt att välja ett sk lägenhetshotell under semester. Du har förutom hotellrum även bekvämligheten att kunna välja lägenhet med pentry samtidigt som du har service och faciliteter som reception, frukostmatsal och pool. En perfekt kombination för dig som vill ta det lugnt!

Du har ett stort utbud strax intill

Trots att Aparthotel Sheila ligger centralt bor du med ett llite ugnare läge på en sidogata till den större Via Olanda. Under sommarhalvåret, mellan kl 20.00 till 06.00 förvandlas Lido di Jesolos huvudgator till en enda lång och livlig gågata med stort utbud av restauranger och nöjen och ifrån ditt boende har du nära till allt detta. Perfekt för dig som gilllar att strosa runt de ljumma sommarkvällarna antingen längs med shoppinggatorna eller strandpromenaden. Även stranden ligger nämligen med ett ypperligt avstånd, endast ca 150 meter bort. Som gäst på Aparthotel Sheila har du strandservice med i priset med två solstolar och ett parasoll per lägenhet.

Lido di Jesolo är en avlång kuststad med flera centrum, och känner du för att låta bilen stå kan du ta någon av de lokal bussarna som smidigt tar dif runt staden eller varför inte hyra cykel om du inte har med egen.

Läs mer om Aparthotel Sheila

Skönt och komfortabelt

På Aparthotel Sheila finns reception, gemensamt tv-rum, frukostmatsal, bar med möjlighet att sitta ute och parkering antingen i garage, på förfrågan och mot avgift eller strax intill. Här finns ett fint litet poolområde där även de minsta resenärerna har sin del och runt poolen finns det solstolar och parasoll så att du kan lapa sol dagarna i ända. Här finns tillgång till fri Wi-Fi både i de gemensamma utrymmena som på rummen, och en internetpoint.

Under sommaren hålls det underhållning ett par gånger i veckan i form av levande musik. Nattportier finns.

Välutrustade lägenheter och fina rum

Lägenheterna är modernt inredda och utrustade med pentry, mikrovågsugn, diskmaskin, hårfön, kassafack, Sat-TV, Wi-Fi, aircondition och balkong. Bor du i två-rumslägenheten har du två tv-apparater, ett i varje rum.

Även rummen och suiterna är trevliga och utrustade med aircondition, Wi-Fi, Sat.Tv, telefon, kassafack och hårtork.

Läs om lägenheterna på Aparthotel Sheila

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Adriatic Palace

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Garden Sea

Caorle, Veneto

Aparthotel Ashanti

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Meerblick

Lido di Jesolo, Veneto

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Populärt i Veneto

search map