Hotell i Lido di Jesolo i Veneto

Aparthotel la Pineta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta är ett hotell som passar dig som vill ha en avkopplande semester med närhet till havet. Även barnen är välkomna och de har gröna ytor att röra sig på där de kan leka av sig inkl. fotboll och volleyboll. Förutom närhet till stranden finns här en pool att svalka sig i. Du har dock lite längre in till Lido di Jesolo's pulserande centrum.

Poolen är uppvärmd i för och eftersäsong

På tomten hittar du hotellets fina poolområde, som inte är jättestort men som är utrustat med bekväma solstolar och parasoll. Det som är så bra för dig som vill semestra utanför högsäsong är att poolen är uppvärmd i maj och september. För att ta dig ett dopp i havet behöver du inte ta dig så långt då det endast är ca 300 meter dit. Stranden har du på andra sidan av tomten vilket innebär att du inte behöver korsa några vägar för att komma dit. Hotellet har egen strandplats med solstolar och parasoll, vilka du har tillgång till utan extra kostnad (dock efter tillgänglighet).

Läs mer om Aparthotel la Pineta

I Lido di Jesolo finns allt mellan himmel och jord

Lido di Jesolo är en trevlig semesterort med allt du kan tänka dig. Här finns Europas längsta gågata (kvälsstid då gatorna stängs av från trafiken) där du har gott om barer, uteserveringar, restauranger och butiker av olika slag. Även shoppingutbudet är stort i Lido di Jesolo. Staden är avlång och sträcker sig längs med havet vilket innebär att avståndet från norr till söder är ca 12 km. Aparthotel La Pineta ligger i stadens norra del och du har ca 8 km bort till en av stadens kända piazzor, Piazza Mazzini men eftersom staden är avlång finns hr du en del barer m.m redan ca 4 km bort. Till stadens vattenland Aqualandia är det ca 10 km.

När det kommer till måltider kan du välja att stanna kvar på hotellet eller testa någon av stadens många matställen. Du bor som sagt i utkanten av staden vilket innebär ett lugnare läge och lite längre bort från stadens pulserande kvällsliv. Den närmsta restaurangen har du dock endast 300 meter bort och nästa ca 500 meter bort. Matbutiker finns det gott om i staden såväl som större shoppingcenter. Närmsta matbutik ligger ca 650 meter från hotellet. I Liod di Jesolo finns lokala bussar och många tar sig gärna runt med cykel. Cykel går att låna på förfrågan och efter tillgänglighet.

En stad för alla smaklökar

Du bor som sagt i utkanten av staden vilket innebär ett lugnare läge och ett längre avstånd från stadens pulserande kvällsliv. Den närmsta restaurangen har du dock endast 300 meter bort och nästa ca 500 meter bort. Det som är så bra med Lido di Jesolo är att det finns något för allas smaker, allt ifrån pizzerior till exklusivare restauranger, gott om barer som serverar lättare måltider och mysiga vinbarer. Hotellet serverar enklare lunch som t.ex pasta, mackor och sallader vilket kan vara praktiskt för dig som vill ha en "hemmadag" vid poolen eller på stranden. Matbutiker finns det gott om i staden såväl som större shoppingcenter. Närmsta matbutik ligger ca 650 meter från hotellet.

Bo i rum eller lägenhet

Du kan välja mellan hotellrum eller lägenhet. De har alla Wi-Fi, Sat-TV och förvaringsbox. Rummen är på ca. 18-22 m². Lägenheterna är utrustade med ett allrum med pentry (micro) och bäddsoffa för ett barn, sovrum (skjutdörr) med 2 sovplatser, badrum med dusch/badkar. Lägenheterna är på ca 28 m².

Rummen på Aparthotel la Pineta

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map