Semesterbostad i Caorle Lido Altanea i Veneto

Villaggio A Mare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ända sedan Villaggio A Mare stod färdigbyggt blev det genast ett mycket omtyckt semesterval. Detta mycket tack vare sina fina lägenheter, sitt välskötta luftiga område och sitt härliga poolområde där du har solstolar, parasoll, vattenmassage och en del till de yngsta gästerna.

Bo med många bekvämligheter

Villaggio A Mare är nästan som en resort, vilket är bekvämt när du är på semester. Lägenheterna ligger i olika hus som i sin tur ligger utspridda på en stor yta. Vid ingången till området finns ett torg där du har en reception. Här finns även en restaurang, ett cafè, tobaksaffär och en liten matbutik där du hittar det nödvändigaste. Men inte långt från Villaggio A Mare finns en stor och välsorterad supermarket med bra priser.

Barnen trivs bra på här eftersom de kan röra sig fritt på stora, gröna och bilfria ytor. Sedan har de en pool att plaska i och till sist även en lekplats till sitt förfogande. Skulle detta inte vara tillräckligt kan du alltid promenera bort, ca 15 min (ca 900 m), till Porto Santa Margherita där du det bl a finns glassbarer, hoppborgar mm.

Läs mer om Villaggio A Mare

Om du vill bo nära Caorle

Även om Villaggio A Mare tillhör det "nyare området" Caorle Lido Altanea har du närmre till Porto Santa Margherita, som i sin tur ligger strax utanför den mysiga staden Caorle. På din andra sida, efter Caorle Lido Altanea, ligger bl a Pra delle Torri där det finns en stor golfbana.

Har du cykel med dig kan du enkelt ta dig runt området via cykelvägar. För att komma till Caorle kan du även ta "båten" över Fiume Livenza som också kan ta ett par bilar och cyklar eller så tar du den lokala bussen som stannar strax i din närhet.

Till varje lägenhet ingår det strandservice mellan den andra halvan av maj till den första halvan av september beroende på väderleken. Och till sandstranden tar det endast ca 10-15 min (ca 550 m) till fots, beroende på takten förstås. Nere vid stranden ligger ett ställe som heter Baia Blu, där du kan både äta och dricka gott samtidigt som du ser solen gå ner. En populär plats speciellt lördagskvällar.

Komfortabla lägenheter

Alla lägenheter är modernt inredda med aircondition/värmeanläggning, förvaringsbox, internet, telefon samt VOIP (voice over IP) och TV IPTV. Du har antingen balkong, terrass eller trädgård. För internet i lägenheten krävs en kabel. Fri Wi-Fi har du vid poolen. Parkering finns samt gemensam grillplats.

Läs om l√§genheterna på Villaggio A Mare

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map