Semesterbostad i Caorle Lido Altanea i Veneto

Larici

Caorle stad
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det härliga poolområdet (med Wi-Fi) är utrustat med en stor, fin solterrass där det finns solstolar och parasoll. Föredrar du att lapa sol från en skön sandstrand har du denna inom kort promenadavstånd, eller så kan du välja att hoppa på minitåget som tar dig runt semesterbyn utan kostnad. På stranden kan du hyra solstolar och parasoll, men tänk på att du får ett bättre pris om du förbokar hemifrån.

Du bor i mitten av semesterbyn

Larici har ett bra läge och passar dig bra som vill ha allt inom lagom räckhåll. Här finns ett par olika restauranger/pizzerior att välja mellan, barer, uteserveringar, tobaks- och tidningsaffär och butiker av olika slag som du hittar inne i gallerian. När det är dags för lite matinköp har du en stor och välsorterad matbutik inte långt ifrån semesterbyn och har du cykel med dig kan du cykla både dit och in till Caorles gamla centrum.

Caorle är en stad lätt att tycka om

För ett större utbud kan du antingen ta bilen eller lokalbussen, som stannar strax utanför, in till det charmiga Caorle. Bussbiljetter kan du köpa i tobaksaffären som du hittar i gallerian. Caorle är en mycket trevlig stad med ett mysigt historiskt centrum. Här finns allt du behöver för att din semester ska bli så trevlig som möjligt. Du har flera restauranger i olika prisklasser, glass- och crepesbarer, caféer, och klädesbutiker.
Dessutom har Caorle en hamn och är du sugen på att tillaga färsk fisk kan du passa på när båtarna kommer in på morgonkvisten, och köpa en fin bit med dig hem.

Marknad i Caorle

En gång i veckan (varje lördag förmiddag) hålls en marknad i Caorle, som uppskattas av stadens semesterfirare, liksom Aquafollie (vattenparken) där barnen kan tillbringa många timmar. Och när du ändå är här kan du passa på att testa en eller båda av stadens stränder. Även i Porto Santa Margherita, som ligger strax intill, hålls en trevlig marknad varje tisdag kväll mellan 15/5-15/9 (med reservation för ändringar).

Här kan barnen träffa nya vänner

Eftersom det finns flera boenden inne på Altanea och lekområden där de kan de kan "busa" av sig är det lätta att träffa andra semesterfirande barn. När adagen är slut och det blivit dags för kvällsmat kan du antingen dra dig tillbaka till din lägenhet eller så kan du samla familj och vänner och bege dig till den gemensamma grillplatsen som finns inne på området.

Läs mer om Larici

Fräscha lägenheter

Det finns totalt 93 lägenheter fördelade i sju olika byggnader. Alla lägenheter håller bra standard och är utrustade med aircondition, micro, Sat-Tv, kaffekokare, hårtork, badrum med dusch och antingen med balkon eller trädgård. Glöm inte att handdukar skal medtagas. Wi-Fi vid poolområdet - dock ej så bra signal och det går inte att streama filmer eller videos.

L√§genheterna på Larici

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong

Lägenheterna mäter ca. 40 m² och består av allrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med en dubbelsäng och enkelsäng, badrum med toalett och dusch eller badkar samt privat balkong.

Lägenhet m. 1 sovrum och trädgård

Lägenheterna mäter ca. 40 m² och består av allrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med en dubbelsäng och enkelsäng, badrum med toalett och dusch eller badkar samt privat trädgård.

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong

Lägenheterna mäter ca. 55 m² och består av allrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med en dubbelsäng och enkelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt en stor balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map