Omdömen från Giardini di Altea

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Giardini di Altea

Läs personliga omdömen av Giardini di Altea som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Giardini di Altea. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra till familjer

Härlig lägenhet, dock behöver sängarna bytas ut. Allt rent och fint, både i lägenhet, vid pool, strand och utomhusområden.

Caorle Lido Altanea som semester-destination

Vi flög från Köpenhamn till Venedig.
Det är enkelt att ta den lokala bussen från flygplatsen till Giardini di Altea, Carole. Det kostar 5 euro per person. Det tar 1,5 timme och busspersonalen är vänliga och hjälpsamma.
Bussen stannar precis vid området.
Det finns en stor supermarket ca 20 minuters promenad från lägenheterna.

Giardini di Altea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Giardini di Altea
Trerumslägenhet m. 5/7 sovplatser, balkong eller terrass (residence)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea som semester-destination

Giardini di Altea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Giardini di Altea
Trerumslägenhet m. 5/7 sovplatser, balkong eller terrass (residence)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Generellt mycket nöjda. Med få anmärkningar

Vi har haft en härlig, härlig semester i Italien och också på Giardini di Altea.
Läckert ställe, super lägenhet. Härligt ställe för barnen. Stranden är nära och också mycket läcker.
Det är härligt att poolen stänger ett par timmar, så man kommer upp och håller siesta.
Vi har ett par anmärkningar:
1) Vi tycker det är märkligt att vi inte fått bättre info från In-Italia om var vi skulle vända oss, då vi kom ner dit. Området är ju jättestort med massor av små komplex. Och det ligger två byråer i Lampo men vi visste inte vilket av dem som var vårt och stor därför i kö till fel en lång tid, varpå vi kunde gå över i den andra kön och inte vänta lika länge. Personalen som arbetar i Lampo talar inte så bra engelska, vilket också resulterade i många missförstånd vid ankomsten. När vi bokar hos In-Italia hade vi fått en massa info på mail innan resan, men ingen vägvisning eller info om byrån. Det kunde varit bättre.
2) Det är underligt att lägenheten är så sparsamt inredd, att där inte ens finns toalettpapper eller handdukar. De andra gångerna vi har hyrt lägenhet i Italien har vi alltid fått med handdukar.
Men totalt sätt, en supersemester.

Caorle Lido Altanea som semester-destination

Giardini di Altea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Giardini di Altea
Trerumslägenhet m. 5/7 sovplatser, balkong eller terrass (residence)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Hyfsat boende

Rummen var enkelt utrustade. Sängarna saknade madrasser så man låg direkt på underdelen vilket gjorde att man kände fjädrarna och det var väldigt hårt och obekvämt. AC-enheten på balkongen förde oväsen (trasig) och trots 2 påpekanden på områdeskontoret så åtgärdade dom inte det. Man kunde inte sitta på balkongen och föra en konversation om AC var igång i lägenheten. Spartanskt utrustat kök. Utemiljö hölls rent och snyggt och poolen var bra. Avståndet till stranden var överkomligt för en promenad, gratis transport finns inom området. Restaurangerna på området håller medelklass. Tips är att ge sig in till Caorle (5km) med buss och strosa i dom gamla gränderna och äta godare mat och glass. Liten affär på området med det mesta man kan behöva och en större affär strax utanför området med mer utbud och bättre priser. Wifi är begränsat till poolområdet och även där är hastigheten låg. Överlag hyfsat nöjda med vistelsen. Personal på plats väldigt trevliga och hjälpsamma.

Caorle Lido Altanea som semester-destination

Giardini di Altea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Giardini di Altea
Tvårumslägenhet m. 2/5 sovplatser, balkong eller terrass (residence)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Fint område

Lugnt och fint område som passar barnfamiljer, vi reste med två barn på 8 och 10 år. Poolområdet till Olmi var helt super: rent och fint, inte överfyllt och inte för mycket klor! Enda problem var att det var stängt under siestan kl. 13:30 - 15:30... Kort avstånd till trevligt bageri som öppnade kl. 7 om morgonen.

Caorle Lido Altanea som semester-destination

Giardini di Altea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Giardini di Altea
Trerumslägenhet m. 5/7 sovplatser, balkong eller terrass (residence)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Dålig wi-fi i lägenheten, endast vid poolområdet.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Ett härligt ställe...

Super-service från Lampo-agenten gällande lägenheten. Härligt lägenhetskomplex med bra, stora lägenheter som är utrustade med det mest nödvändiga till köket - det saknades lite saker (men det är i förhållande till vad vi är vana vid). Vi bodde med utsikt till poolen. Själva området har faktiskt allt du behöver, tycker vi. I en arkad på den andra sidan vägen finns caféer, restauranger och butiker.

Caorle Lido Altanea som semester-destination

Själva området har faktiskt allt du behöver, tycker vi. I en arkad på den andra sidan vägen finns caféer, restauranger och butiker. Längre ner längs vägen, där man ska hämta nyckeln från Lampo till lägenheten, ligger en liten matbutik som har massor av saker. Där ligger också en restaurang. När man kommer till själva området, kommer man till en oval rondell, bakom den ligger en stor supermarknad.

Giardini di Altea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Giardini di Altea
Trerumslägenhet m. 5/7 sovplatser, balkong eller terrass (residence)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det finns endast wifi i de gemensamma områdena.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semesterresa till Italien

Vi var här i 14 dagar i juli / augusti. Fina, stora och rena lägenhet kom vi till. Med 2 balkonger. Gott om plats. Men kom ihåg att ta toalettpapper;) Det finns inget där när du får :) Inte långt från lägenheten är ett centrum med olika affärer och även ett bageri som vi traskade till varje morgon för att köpa färskt bröd. En stor stormarknad på 20 min gångavstånd var klokt att besöka så att inköp kan göras där.
Pool utanför lägenheterna. Och stranden är inte långt borta, där vi ofta tog tåget.
Vi hade snart känslan av att vara på en turist plats, men med en busstur i 5-10 min vi kom in i städer som Caorle Duna Verde att uppleva vad Italien verkligen ser ut och hur italiensk mat smaker.
Vi har haft resan, men missade känslan av att vara i Italien vid denna plassen

Caorle Lido Altanea som semester-destination

Giardini di Altea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Giardini di Altea
Trerumslägenhet m. 5/7 sovplatser, balkong eller terrass (residence)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Barnfamilj

Ett trevligt område med semesterlägenheter. Lägenheten fräsch och bra service vid ankomst. Poolerna bra, stranden bra. Generellt ett bra semesterboende. Det som drar ner betyget är att de stänger pool och minitåg för siesta. Det har barnen mycket liten förståelse för.
Även problematiken med internet gör att betyget blir sämre, hastigheten var så dålig att det inte var någon större idé att använda det. Det är inget man kan lasta In Italia för, utan anläggningen bär ansvaret.

Caorle Lido Altanea som semester-destination

In-Italias kommentar

Hej Asgeir, tack så mycket för din feedback. Vi förstår att seden med siesta kan verka lite märkligt för oss nordbor, i gengäld faller den sig naturligt för många italienare som gärna tar sig en liten vilopaus efter lunchen (många har nämligen längre arbetsdagar än vi här hemma). Och för att inte störa de som vill ta sig denna lilla tupplur, under dagens hetaste timmar, stänger man därför ner bl a poolområdet. När det kommer till Wi-Fi är detta inte så utvecklat på många håll i Italien, men jag vet att de jobbar årligen med förbättringar. Vi glädjer oss dock åt att ni för övrigt är nöjda med Giardini di Altea och hoppas att vi snart får återse er. Med vänliga hälsningar Marie Burheim, Contract Manager

Giardini di Altea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Giardini di Altea
Tvårumslägenhet m. 2/5 sovplatser, balkong eller terrass (residence)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Barnsemester på Lido di Altea

Generellt bra semester för barn och föräldrar. Området påminde oss precis som Weissenhäuser stranden. Olika bostadsområden, lägenheter eller hotellrum med en privat pool område för varje komplex. Bra blandning av turister, danskar, tyskar, holländska, italienare, etc.
Vi bodde i en trerumslägenhet med kök som var ganska bra, men mycket sparsam med köksredskap . Vi lyckades att laga middag en enda dag (gratäng pasta) utan ugn, annars måltider är pizza och glass :-)
















Caorle Lido Altanea som semester-destination

Ta med några kokkärl, om du vill att laga mat. Kom ihåg toalettpapper och pappershanddukar och disktrasor.

Giardini di Altea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Giardini di Altea
Trerumslägenhet m. 5/7 sovplatser, balkong eller terrass (residence)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Giardini di Altea

Giardini di Altea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Giardini di Altea
Tvårumslägenhet m. 2/5 sovplatser, balkong eller terrass (villetta)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Appartamenti Leopardi

Bibione, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map