Semesterbostad i Caorle Lido Altanea i Veneto

Giardini di Altea

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Strax utanför den mysiga och pittoreska lilla staden Caorle, ca. 7 km, ligger ett område som heter Lido Altanea och det är här vi hittar denna trevliga resort vid namn Altanea och lägenhetshusen Giardini di Altea. Stranden har du alldeles intill resorten och inne på området finns både restauranger, barer och butiker av olika slag. Du tar dig enkelt in till både Caorle's centrum och intilliggande Porto S. Margherita som ligger endast ca 3,5 km bort, antingen med buss eller bil. En hel del cyklar fram och tillbaka.

En perfekt plats för stora som små

Giardini di Altea består inte av ett hus utan tre separata grupperingar med olika namn, som ligger intill varandra. De har sin egen inhägnad och sitt egna poolområde. Detta gör att du som gäst får mer plats att röra dig på, något som uppskattas extra mycket av våra barnfamiljer. Här kan barnen nämligen springa runt och leka på de stora ytorna och roa sig på lekplatserna med bl a gungor och rutschkanor, som finns till de yngsta gästerna.

Slappa vid den stora utomhuspoolen

Lägenheterna ligger inte bara i olika grupperingar utan även i olika hus som i sin tur ligger utspridda för att skapa mer luft och större ytor. Buskar, träd, gräsmattor och gångar ger ett välskött intryck. I respektive trädgård finns ett stort, skönt poolområde med solstolar och parasoll. Här finns gott om plats till alla och barnen har givetvis sin del där de kan plaska runt varma sommardagar. Vid poolområdet har du Wi-Fi.

Om du tycker om att bada i havet och känna sand under fötterna kan du traska bort till stranden som du har alldeles intill resorten. Tänk bara på att du måste förbeställa strandservice för att få det rabatterade priset.

Läs mer om Giardini di Altea

Hoppa på minitåget

Giardini di Altea ligger mellan 600-800 m från stranden och några av resorten's faciliteter, därför är det extra bekvämt att hoppa på det lilla minitåget som cirkulerar på området. Fram och tillbaka tar det dig utan kostnad, vilket kan vara skönt när trötta ben ska hem efter en dag på stranden eller på kvällen efter restaurangbesöket. Gallerian men butiker, restaurang, bar och glassbar ligger ett par hundra meter bort, beroende på var du bor. Vi vill tillägga att restaurangerna serverar god mat och erbjuder allt från pizza till pasta, kött, fisk, grönsaker och desserter av olika slag.

Fler restauranger/pizzerior har du ca. 600 meter bort. Inne på området finns en busshållplats så att du snabbt och smidigt kan ta dig in till Caorles centrum där du har en uppsjö av mysiga uteserveringar och trevliga butiker. På området finns gemensamma grillplatser om grillandan skulle falla på en dag.

Lägenheternas inredning

De rymliga lägenheterna är enkelt inredda i lokal stil och ligger antingen i ett trevåningshus eller i ett tvåvåningshus (de vi kallar villa). En del ligger längre ifrån stranden och ut mot den kustväg som går mellan Caorle och Eraclea Mare medans andra ligger närmre faciliteterna. Samtliga har aircondition, Sat-TV, kassafack, kaffekokare och har balkong eller terrass. Sovplatsfördelningen kan variera.

Hiss finns endast i trevåningshusen. Tänk på att handdukar måste medtas.

Lägenheterna på Giardini di Altea

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass (i Residence)

Lägenhet i trevåningshus med ett allrum och pentry, 2 sovplatser i bäddsoffa, sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng samt badrum med dusch. Lägenheterna är utrustade med Sat-TV och aircondition.

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass (i Villette)

Lägenhet i tvåvåningshus (villorna) med ett allrum och pentry, 2 sovplatser i bäddsoffa, sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng samt badrum med dusch. Lägenheterna är utrustade med Sat-TV och aircondition. Lägenheterna är i två plan med intern trappa.

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass (i Residence)

Lägenhet i trevåningshus med ett allrum och pentry, 2 sovplatser i bäddsoffa, sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng samt ett sovrum med 2 sovplatser, badrum med dusch. Lägenheterna är utrustade med Sat-TV och aircondition.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

search map