Semesterbostad i Lazise vid Gardasjön

Terrazze Gli Olmi

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazze Gli Olmi ligger i höjderna bakom Lazise och Peschiera sul Garda i riktning mot Cola di Lazise (ca 1 km) där det finns butiker och restauranger. Här bor det också permanenta invånare, vilket gör stämningen vid lägenheterna mindre turist präglad och mer lokal.

Lugna omgivningar och privat terrass

Lägenheterna ligger i ett lugnt kvarter, där det varken finns trafik eller större semestercenter. Det finns en parkeringsplats samt pool, de båda är gemensamma för alla lägenheterna. Vill man bada i sjön så ligger den närmsta stranden vid Pacengo, ca 3 km därifrån. Det är annars 5 km till Peschiera sul Garda och 7 km till Lazise. Här finns ett antal trerumslägenheter som ligger antingen på första våning eller på andra våning. In-italia förmedlar lägenheterna på första våning, som har direkt utgång till en möblerad terrass, som vetter ut mot trädgården.

Läs mer om Terrazze Gli Olmi

Trerumslägenhet med 5/7 sovplatser:
- Lägenheten är ca 70 m² stor och är utrustad med tv samt värmesystem. De består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa till två personer (best till barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningsäng samt möjlighet för ännu en extra säng och ett badrum med toalett och dusch. Trots att det finns totalt 7 sovplatser, verkar lägenheten endast vara tänkt till max 6 personer när man ser till platserna runt matbordet och trädgårdsbordet. Kommer en familj på 7, ska man därmed vara förberedd på att det kan bli trångt runt bordet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Residence Pratone

Garda, Veneto

Casa Adriana

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

search map