Semesterbostad i Lazise vid Gardasjön

Residence Colombare Teboi

 
Residence Colombare Teboi är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Colombare Teboi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lazise här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Colombare Teboi ligger 4 km från Lazise var man finner inköpsmöjligheter. Gardasjöns karaktäristiska landskap en blandning av olivlundar, vinmarker och vår tids fyrkantiga lagerbyggnader omger denna agriturism.

Vid huset finns det parkering, en liten lekplats för barn, pool på 8 x 12 meter med tillhörande terrass med parasoller och solstolar. Från Residence Colombare Teboi finns det en del cykelstigar och vandringsleder vilket gör detta tillen god utgångspunkt för dem som vill utforska området utan att ta den trafikerade vägen som löper längst Gardsjöns östliga bredd. Genom In-Italia kan du även hyra cyklar och få dokumentation och kartor för cykelturerna.

Läs mer om Residence Colombare Teboi

Lägenheterna är välinredda i rustik stil. Lägenheterna har varkern terrass elelr balkong men det finns trädgårdsmöbler till förfogande för alla gäster i den stora trädgården. Alla lägenheter har aircondition (som betalas efter förbruk), satellit-tv (dock inte skandinaviska kanaler) och micro. OBS: Check- in sker i Bardolino och det är inte möjligt tatt ankomma efter kl. 19.00. Vid senare ankomst måste gäster sova över på hotell (för egen räkning) och kan först checka in följande dag från kl. 09.00.

Lägenheterna på Residence Colombare Teboi

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (typ A)

Lägenheterna är på 50 m² och består av uppehållsrum med enkelbäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ A)

Lägenheterna är på 50 m² och består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (typ A)

Lägenheterna är på 70 m² och är fördelade på två våningar. Den första våningen består av uppehållsrum med enkelbäddsoffa och kokvrå, samt badrum med toalett och dsuch. En trappa upp finns ett loft med två eneklsängar och härifrån kommer man in i ett sovrum med dubbelsäng med snedtak.

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (typ B)

Lägenheterna är på 70 m² och består av uppehållsrum med enkelbäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map