Semesterbostad i Lazise vid Gardasjön

Borgo Mondragon

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Borgo Mondragon härstammar från 1300-talet och ligger i fina lantliga omgivningar med olivlundar och vinmarker endast 2 km från centrala Lazise.

Kombinera avkoppling med utflykter

Stället är en perfekt utgångspunkt för flera aktiviteter så trekking, promenader och cykelturer då man kan hyra cyklar på stället. Inom ca. 800 meter finner man dessutom butiker, kaféer, restauranger, pizzerior och andra nöjen.

Pool och barnpool

Samtliga byggnader på stället har blivit renoverade nyligen, däribland den gamla olivpressen och huvudbyggnaden. Detta gäller även lägenheterna där man bevarat gamla små detaljer så t.ex. friliggande träbalkar i taket och stenväggar. Av moderna inslag finner man pool med massagefunktion, barnpool och soldäck med solstolar och parasoller. Dessutom finns här reception, tvätteri, lekplats och parkeringsplats.

Välinredda lägenheter

På Borgo Mondragon finns det totalt 24 lägenheter fördelade på två och trerumslägenheter i tre plan: första, andra och tredje våningen. De är alla välinredda och utrustade med aircondition, förvaringsbox och satellit-TV. I köket finner man spis med 4 kokplattor, diskmaskin och microvågsugn. Enstaka lägenheter fördelar sig på två våningar där den nedersta del används som dagområde medan sovrummen ligger på övre. Lägenheterna på första våningen har dessutom möblerad terrass.

Läs om l√§genheterna på Borgo Mondragon

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Appartamenti Villa T14

Bardolino, Veneto

Montecolo Resort

Manerba, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Populärt i Veneto

Valbella

Bibione

Residence Liana

Torri del Benaco

search map