Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I det historiska centrum finner du monument från Romartiden, Medeltiden och Renässansen. Staden har ett fint urval av glassbarer, restauranger och butiker.

Karta över Lazise

Klicka på kartan nedan för mer information om våra hotell och semesterboende i staden, avstånd till flygplatser och städer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, villa eller semesterlägenhet?

Söker du ett boende i en trevlig stad vid Gardasjön? I sökmaskinen här på sidan finner du vårt handplockade urval av logi-möjligheter i och omkring Lazise. 

Om du inte redan på förhand har bestämt dig för en konkret semesterbostad rekommenderar vi dig att läsa de olika boende-beskrivningarna för lite inspiration. Kanske ska du prova en semester i en charmig villa vid Gardasjön

Ange bara datum och antal personer (kom ihåg att flera hus och lägenheter bokas lördag - lördag!) för att få en översikt över de tillgängliga semesterboende i din angivna semesterperiod. Det är det enklaste sättet att finna det perfekta semesterboende till din nästa semester vid en av Italiens vackraste sjöar. 

Transport

Närmaste flygplats till Lazise är Verona. Det är dock heller inte långt (98 km) til Bergamos flygplats - officiellt känd som Orio al Serio International Airport, som har direkt-förbindelser till Skandinavien. 

För de flesta vill en hyrbil vara det enklaste sättet att komma vidare från flygplatsen till det bokade boendet. Dessutom är det lättare att komma runt till regionens många sevärdheter under semestern när du har en hyrbil till förfogande.

Billig hyrbil på Bergamos flygplats

Tänker du istället bila från Sverige ska du räkna med en bilresa på drygt 1.500 km till Lazise (räknat från Sydsverige). Med en övernattning (eller två) på vägen ner är detta ett överkomligt avstånd för de flesta. Ta dock förbehåll för att det framför allt under sommaren kan vara mycket trafik och köer genom Europa.  

Restauranger och shopping

Det finns ett fint urval av restauranger, barer och andra spännande matställen i Lazise. På flera ställe kan du sitta utomhus på små torg och gränder och äta gott samtidigt som du följer med i stadslivet. Till dessert kan det rekommenderas att lägga vägen förbi en lokal gelateria och njuta  av en god italiensk glass.

Dessutom finns det utmärkta inköpsmöjligheter i staden till ditt dagliga behov, och om du själv önskar laga mat i din semesterbostad.

Läs mer om Lazise

Utflykter från Lazise 

Lazise har en perfekt placering för att utforska de många sevärdheter och städer omkring Gardasjön. Härifrån kan du smidigt besöka städer som t.ex. Garda, Bardolino och Peschiera del Garda, varifrån det avgår tåg till regionens större städer som Verona, Venedig mfl.

För barnfamiljer (och barnsliga själar) kommer de närliggande nöjesparker säkert locka. Det stora Gardaland ligger till exempel nära med ett hav av nöje och skoj för hela familjen. Finns det badglada i familjen kan de med garanti få stillat sin badlust med ett besök på Caneva World som ligger nära Lazise. Här finns en stor vattenpark och inspirerad av Hollywood-film.

För de aktiva kan man hyra cykel I närliggande orten Costermano del Garda, som du kan få levererat till dig där du bor vid Gardasjön. Är du intresserad av vinproduktion från druva till vin och inte minst smaka på goda viner kan ett besöka hos den vinproducerande familjen Zeni rekommenderas.

Området runt Lazise är också känt för de många kurbadställe med varma källor och golfbanor. Du kan till exempel besöka Parco Termale del Garda i grannstaden Colá, som normalt får goda rekommendationer. Det finns med andra ord alla möjligheter för en riktig livsnjutarsemester.

Lokala länkar

Staden Lazise har en officiell hemsida med diverse praktiska informationer. Finn den här

Dölj texten
 
 
search map