Semester för hela familjen - hyr en Villa vid Gardasjön

Hyr en villa vid Gardasjön - här Villa Gesi Relais i Negrar
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
1
Hämtar innehåll

Italiens vackraste sjö är för alla

Historiska sevärdheter finns det också många av i de små badorterna omkring Italiens största sjö, och maten och vinen från detta område är i särklass. En semester vid Gardasjön kan med andra ord hållas på många sätt. Det finns också ett stort urval av olika sorters semesterbostader i denna natursköna del av Italien, som har lockat resande i årtusenden. Tillsammans gör allt detta att en resa till Gardasjön är en upplevelse som hela familjen kommer att älska.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Villasemester vid Gardasjön innebär en semester med frihet

Om ni reser flera stucken tillsammans, till exempel en stor grupp vänner eller en stor familj, så finns det stora möjligheter att hyra en privat villa där alla får plats - istället för att bo på hotell eller i en lägenhet. Med en villa har ni massor av plats där ni kan sträcka ut er, och ni kommer att kunna njuta av den frihet som är sammankopplad med att vara helt för er själva. Pool, trädgård, terrass, sovrum, vardagsrum och kök står 100 procent till ert förfogande - det är ett härligt sätt att spendera semestern på, där självständighet och komfort är nyckelorden.

En annan fördel vid att på i en vill under er semester vid Gardasjön är, att ni bor i privata omgivningar, där ni kan fokusera på att njuta av varandras sällskap. Här ni barn med, behöver ni inte fundera på hänsyn till andra gäster när de leker i trädgården eller i poolen. 

Flera möjligheter: Egen villa eller delad villa

Ett alternativ till att hyra en privat villa är att hyra rum eller lägenheter i en villa som hyr ut på rums- och lägenhetsbasis. På det viset får ni många av fördelarna med att på i en privat villa, men samtidigt är det ett billigare alternativ än till exempel hyra flera rum på ett vanligt hotell. Ni är alltid varmt välkomna att kontakta In-Italia, om ni vill veta mer om villasemestrar vid Gardasjön.

>>> Se alla hotell, semesterhus och semesterlägenheter vid Gardasjön här.
>>> Läs mer om att hyra en villa i Italien här.

 
search map