Resor till Gardasjön

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Populärast vid Gardasjön

Direktflyg, eller en mellanlandning

Vår sökmotor jämför priser och rutter på flyg, från alla erkända flygbolag som flyger till flygplatser i närheten av Gardasjön. Du väljer själv om du vill flyga direkt, eller om du är okej med en mellanlandning och på så vis också ofta kan komma ner i pris.

Du kan se priser från både lågprisbolag som Ryanair, Vueling, Norwegian och easyJet, men också från övriga bolag, som SAS, Lufthansa, Air Berlin och KLM. När du söker efter en flygresa med In-Italia, kommer du endast att se alternativ med maximalt en mellanlandning och kort väntetid - övriga resultat har vi valt att inte visa i sökmotorn.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Res från Arlanda, Landvetter eller Köpenhamn

Res precis så som det passar dig bäst, du kan själv välja avresedatum, reslängd och naturligtvis också från vilken flygplats i Sverige eller Danmark du vill resa ifrån. 

Var är det bäst av bo vid Gardasjön?

Många trivs bäst på västra sidans branta sluttningar och höga berg, medan andra föredrar östra sidans mer familjära prägel. Med Gardasjön har mycket mer att erbjuda, än bara de "klassiska" orterna Limone sul Garda och Bardolino. Om du tar dig bort från de mest turistiga ställene, hittar du gamla pärlor, och inte minst en nivå på semesterbostäderna som ligger i Italiens absoluta toppskikt.

Gardasjön erbjuder exklusiva bostäder, som för besökaren att tappa både näsa och mun. Därutöver har man en fantastisk möjlighet att kombinera Gardasjön med ett av Italiens bästa vindistrikt - Valpolicella.

Vilken flygplats ska jag välja när jag reser till Gardasjön?

De flesta som reser till Gardasjön väljer att flyga till Bergamo flygplats, som ligger cirka 1,5 timmes bilfärd från den södra delen av sjön. Men det är också fullt möjligt att flyga till Milano, Bologna eller Venedig. Den flygpltas som ligger närmast Gardasjön är Verona, men från Sverige går får tillfället inga direkta flyg dit, och mellanlandningarna är dåliga. När du söker en flygresa hos In-Italia, kan du i översikten se avstånden från flygplatserna till Gardasjön, och du kan också under varje unikt hotell klicka på "karta" för att se avstånden till både flygplatser, sevärdheter och attraktioner.

Hyr en bil på flygplatsen

På många resmål är det möjligt att hyra en bil, så att du enkelt och snabbt kommer från flygplatsen till din destination vid Gardasjön. In-Italia samarbetar endast med erkända biluthyrningsbolag då det kommer till bilhyra i Italien. Du hittar priser och mer information om biluthyrning till din semester i Italien i sökmotorn, eller så kan du läsa mer om bilhyra på följande flygplatser:

Mer information om din resa till Gardasjön

Gardasjön - som ligger mellan storstäderna Venedig och Milano - är Italiens största sjö, och ett av de mest populära resmålen i norra Italien.

Sjön - som har en yta på hela 369.98 vadratmeter, och ett medeldjup på 136 meter - rymmer fem större öar, varav den mest berömda är den vackra ön Isola del Garda. På denna ö grundade Francesco av Assisi ett kloster år 1220, där det idag ligger en vacker park och det storslagna venetianska palatset Villa Borghese Cavazza.

Förutom du vackra öarna och ett milt, härligt klimat - som bland annat gör det möjligt att odla olivträd och citronträd - har sjön också en rad charmiga städer längs sjöbredden, som bland annat kan besökas genom en rundtur med små färjor som seglar kors och tvärs över sjön. Många av färjorna tar också bilar, så du behöver inte köra den långa turen runt sjön för att ta dig från en sida till den andra. Bland sjöns många städer kan nämnas Malcesine, Garda, Limone sul Garda, Riva del Garda, Salò, Desenzano och Sirmione.

Gardasjön är också ett idealt resmål för en aktiv semester, oavsett om det gäller vandringsturer vid sjön eller i de omkringliggande bergen, cykelturer runt sjön eller segling och surfing på sjön. Och sist, men inte minst, är en resa till Gardasjön också en möjligthet att åka på fantastiska utflykter till t.ex. bergskedjan Dolomiterna, storstäderna Verona och Venedig, eller mindre sjöar som Ledrosjön i Sydtyrol och Iseosjön i Lombardiet.

>>> Läs mer om en semester vid Gardasjön här

Du hittar lägst pris på flygresan online

Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss om du vill ha ett skräddarsytt upplägg på en resa till Gardasjön, men du hittar alltid de lägsta priserna på flyg online i sökmotorn, då du här kan kombinera ut- och hemresa med olika flygbolag. Oavsett om du väljer att boka din resa online eller via personlig kontakt, så täcks du alltid av Resegarantin när du bokar en paketresa.

 
search map