Semesterbostad i Garda vid Gardasjön

Residence Poiano

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Poiano ligger i stadsdelen Costermano ca. 2 km från centrala Garda, med en underbar utsikt över området och Gardasjön i fjärran. Omgivningarna är lugna och barnvänliga.

Bo i skön natur

Lägenheterna är en del av ett större komplex som även innefattar hotell och som tillsammans bildar ett litet samhälle. När man kör igenom den stora porten, som är avspärrat med en elektronisk bom befinner man sig på ett 60 hektar stort område som präglas av den sköna naturen runt om sjön.

Läs mer om Residence Poiano

Restaurang med panoramautsikt

Det finns totalt 160 lägenheter fördelade på 6 olika byggningar som ligger utspritt på området. I huvudbyggnaden där man checkar in i receptionen och som även består av hotellrummen, finner man även lobbyn och bar, pianobar och restaurang med utomhus servering och med panoramautsikt mot Gardasjön. Dessa faciliteter används även av de som bor i hotelldelen - precis som övriga faciliteter.

Flera faciliteter

Dessa faciliteter innefattar en olympisk pool (25 x 50 m), barnpool (miniklub och lekar för barn vid poolen), 6 tennisbanor (grus) som är upplysta på kvällarna (möjlighet till tennislektioner mot betalning), syntetisk fotbollsplan, volleybollplan, tvätteri (mot betalning) och naturligtvis parkeringsplatser i närheten av de olika lägenheterna. Endast lägenheterna av typen Central har aricondition. Notera att poolen till och från används till diverse vattensporter varför man kan riskera att delar av poolen är upptagen av sportutövare.

Bo nära faciliteterna eller mer lugnt

Lägenheterna är alla fint inredda men ytterst olika till utseende. De har alla uppehållsrum med bäddsoffa, kokvrå, ett eller flera sovrum samt badrum med dusch och toalett. De är också utrustade med en liten möblerad balkong eller terrass/uteplats vilket garanteras för de kunder som bokar genom In-Italia. Lägenheterna av typen Central ligger nära huvudbyggnaden och till de gemensamma faciliteter, medan lägenheterna av typen Classic ligger spridda på den 60 hektar stora egendommen. De sista, alltså lägenheterna av typen Classic, bjuder på mer fridfulla omgivningar men kräver att man är villig att gå lite längre för ett dopp eller äta på restaurangen.

L√§genheterna på Residence Poiano

Tvårumslägenhet Central med 2/4 sovplatser (med terrass / balkong)

Lägenheterna är på ca. 40-45 m² och är utrustade med aircondition samt antingen terrass eller balkong med trädgårdsmöbler. De består av uppehållsrum med kokvrå samt två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel) samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Central med 4/6 sovplatser (med terrass / balkong)

Lägenheterna är på ca. 50-55 m² och är utrustade med aircondition samt antingen terrass eller balkong med trädgårdsmöbler. De består av uppehållsrum med kokvrå samt två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel), sovrum med två enkelsängar eller våningssäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Classic med 2/4 sovplatser (med terrass / balkong)

Lägenheterna är på ca. 40-45 m² och är utrustade med antingen terrass eller balkong med trädgårdsmöbler. De består av uppehållsrum med kokvrå samt två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel) samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Classic med 4/6 sovplatser (med terrass / balkong)

Lägenheterna är på ca. 50-55 m² och är utrustade antingen terrass eller balkong med trädgårdsmöbler. De består av uppehållsrum med kokvrå samt två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel), sovrum med två enkelsängar eller våningssäng samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Veneto

search map