Semesterbostad i Garda vid Gardasjön

Residence Parco del Garda

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheterna och villorna är placerade runt omkring i den jättestora parken på ca. 200.000 m² med gräsmattor och olivträd. På grund av den stora parken känns det som man är mitt i naturen trots att det bara är ca. 1 km. till Gardas centrum och lite mindre till själva sjön.

Flera faciliteter för barn - bl.a. barnpool

I den stora privata parken finns det många gemensamma faciliteter - två stora pooler samt flera barnpooler, lekplatser, bordtennis, fyra tennisbanor och två bocciabanor. Här finns dessutom både restaurang, pizzeria (också take-away)och bar samt ett litet supermarket var det nödvändigaste kan köpas. Alla dessa faciliteter gör att boendet är speciellt lämpat för barnfamiljer som önskar hålla en avslappnande semester i gröna omgivningar och där det finns plats för barnen att springa runt och leka och det inte är nödvändigt att köra bort varje dag.

Flera typer av bostäder

Här finns ca. 100 bostäder - lägenheter och villor - som alla har TV, förvaringsbox och balkong eller terrass, med undantag av enrumslägenheterna. De få lägenheterna ligger alla omkring supermarket och är av lägre standard än bungalowerna då de är lite äldre och sämre möblerade.

L√§genheterna på Residence Parco del Garda

Tvårumslägenhet med 3 sovplatser (A)

Lägenheterna är ca 40 m². De består av stort kök med bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, badrum med dusch samt balkong eller terrass.

Trerumslägenhet i villa med 5 sovplatser (BW)

Trerumslägenheterna med 5 sovplatser är ca. 60 m². De består av terrass med utomhus öppen spis, uppehållsrum med bäddsoffa, kök, två sovrum med två sovplatser samt badrum med dusch. Villan är omgiven av en trädgård där det finns en utomhus spis var man kan grilla.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Residence Tiglio

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Populärt i Veneto

search map