Semesterbostad i Garda vid Gardasjön

Residence Corte delle Rose

 
Residence Corte delle Rose är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Corte delle Rose är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Corte delle Rose är ett litet personligt semesterresidens med 16 lägenheter som ligger i en fin välskött trädgård. Här kan man slappa på sin terrass eller vid poolen, medan barnen leker fritt runt omkring i de trygga omgivningarna.

Dina barn kommer älska poolen

Precis vid byggnaden finns en fin pool (10 x 20 m) med tillhörande barnpool (5 x 7 m) samt solterrass med solstolar och parasoll. Det finns även reception, gemensamt grillområde, tvättrum och lekplats.

Läs mer om Residence Corte delle Rose

Matställen runt hörnet

Precis utanför dörren finner man två pizzerior och en fiskrestaurang och även ett bageri en bit bort. Härifrån är det ca. 1,5 km till sjön och Garda centrum, var du hittar ett rikt utbud av affärer, caféer och matställen samt den trevliga strandpromenaden. Den lokala offentliga bussen kör mer eller mindre ända fram till dörren, så handla kan man göra utan att behöva använda bilen.

Njut av sommaren på din terrass

Lägenheterna är funktionellt och fint inredda. De har alla satellit-TV, säkerhetsbox, aircondition samt egen värmeanläggning för de kallare årstiderna. De har alla egen terrass med bord och stolar precis utanför uppehållsrummet. De vätter alla mot swimmingpoolen, dock varierar avståndet lite beroende av vilket lägenhetsblock du bor i.

Lägenheterna på Residence Corte delle Rose

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (första / andra våningen)

Lägenheterna ligger fördelade på två våningar. På första våningen ligger ett uppehållsrum med kokvrå (med 4 gasplattor och mikrovågsugn) och bäddsoffa för 2 personer (bäst till barn), utgång till utomhusterrass med bord och stolar samt toalett. På andra våningen finns ett badrum med toalett och dusch samt sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (första / andra våningen)

Lägenheterna ligger fördelade på två våningar. På första våningen ligger ett uppehållsrum med kokvrå (med 4 gasplattor och mikrovågsugn) och bäddsoffa för 2 personer (bäst till barn), utgång till gemensam terrass med bord och stolar samt toalett. På andra våningen finns badrum med toalett och dusch samt ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar samt utgång till balkong.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Populärt i Veneto

search map