Semesterbostad i Garda vid Gardasjön

Poiano Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Poiano Resort ligger i stadsdelen Costermano ca. 2 km från centrala Garda. Eftersom resorten ligger på en mindre höjd och i ett kuperat landskap har du här en underbar utsikt över området och Gardasjön. Omgivningarna är lugna och barnvänliga och här finns gott om yta att röra sig på. Förutom pool och sportaktiviteter finns här restaurang, bar och ett fint SPA.

Du har här gröna omgivningar

Lägenheterna är en del av ett större komplex som även innefattar en hotelldel och man kan nästa säga att det tillsammans bildar ett litet samhälle. När du kör igenom den stora porten, som är avspärrat med en elektronisk bom befinner du dig på ett 60 hektar stort område som präglas av den sköna naturen runt om sjön.

Läs mer om Poiano Resort

Restaurang med panoramautsikt

Det finns totalt 160 lägenheter fördelade på 6 olika byggningar som ligger utspridda på området. I huvudbyggnaden där du har receptionen ligger även de flesta av rummen. Här finns även en stor lobby och bar, pianobar och restaurang med utomhus servering och med panoramautsikt mot Gardasjön. Dessa faciliteter används även av de som bor i hotelldelen - precis som övriga av hotellets faciliteter.

Stor pool med poolbar

Inne på resorten finns en olympisk pool (25 x 50 m) och barnpool (miniklub och lekar för barn vid poolen). Vid poolen finns en bar där du kan beställa förfriskningar och snacks under dagens lopp.

Utöver detta finns här 6 tennisbanor (grus) som är upplysta på kvällarna (möjlighet till tennislektioner mot betalning), syntetisk fotbollsplan och volleybollplan. Behändigt nog finns här ett tvätteri (mot betalning) och naturligtvis parkeringsplatser i närheten av de olika lägenheterna. När du känner för extra avkoppling kan du besöka resortens SPA avdelning med bastu, turkiskt bad, gym och relaxpool (ej för simning). Priset för inträde till Wellness är för totalt 3 timmar.

Vi ber dig vänligen observera att poolen till och från används till diverse vattensporter vilket kan innebära att delar av poolen är upptagen av sportutövare.

Lägenhet med balkong eller terrass

Lägenheterna ligger i längor som i sin tur ligger utspridda på den 60 hektar stora egendomen. De är enkla och något slitna men de har alla ett uppehållsrum med pentry och bäddsoffa, ett eller flera sovrum samt badrum med dusch och toalett. De är också utrustade med en liten möblerad balkong eller terrass/uteplats. En del av dem har ett litet trappsteg upp till sovrummet och badrummet. Önskar du sjöutsikt finns detta att välja som lägenhetstyp.

En del lägenheter bjuder på mer fridfulla omgivningar men kräver att du är villig att gå lite längre för ett dopp eller äta på restaurangen. Lägenheterna har egen reception intill hotellets i huvudbyggnaden.

OBS! Aircondition och värmen sätts på när receptionen anser att det behövs.

Lägenheterna på Poiano Resort

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass

De består av uppehållsrum med pentry samt två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel) samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna är på ca. 40-45 m² och är utrustade med antingen möblerad terrass eller balkong.

Lägenhet m. 1 sovrum m. sjöutsikt och balkong/terrass

De består av uppehållsrum med pentry samt två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel) samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna är på ca. 40-45 m² och är utrustade med antingen möblerad terrass eller balkong med utsikt över sjön

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass

De består av uppehållsrum med pentry samt två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel), sovrum med två enkelsängar eller våningssäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna är på ca. 50-55 m² och är utrustade antingen möblerad terrass eller balkong.

Lägenhet m. 2 sovrum m. sjöutsikt och balkong/terrass

De består av uppehållsrum med pentry samt två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel), sovrum med två enkelsängar eller våningssäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna är på ca. 50-55 m² och är utrustade antingen möblerad terrass eller balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Hotel Internazionale

Torri del Benaco, Veneto

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

Residence Liana

Torri del Benaco

Tenuta Le Cave

Tregnago

search map