Hotell i Garda vid Gardasjön

Hotel Royal & Suite

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Royal & Suite ligger i den trevliga staden Garda. Hotellet ligger ca. 400 meter från centrum av staden samt att det är samma avstånd till sjön. Dessutom är det ca. 800 meter till offentlig sjöstrand.

Två hotell med samma faciliteter

Många känner nog till både Suite och Royal då det från början var två hotell som nu har blivit sammanslagna, de ligger väldigt nära varnadra. Man kan önska att man helst vill bo på det ena istället för det andra men man kan inte få det garanterat. De flesta tycker nog ändå inte att det gör något då faciliteterna på ställena är de samma. På hotellet finns det möjlighet att parkera och i närheten finns även en busshållsplats.

Läs mer om Hotel Royal & Suite

Rum med balkong eller terrass

Gemensamt för de båda hotellen är att inredningen känns lite gammaldags med lågt i tak, trämöbler och tunga soffor. Det låga taket och de mörka färgerna gör att man kan känna sig lite instängt i korridorerna. Rummen är alla enkelt inredda men har Tv, telefon, badrum med toalett och dusch eller badkar. En del rum har balkong eller terrass.

Restaurang där halvpensionen är inkluderad

Båda hotellen har var sin pool och restaurang. Priset för ett rum är även inklusive halvpension (det går inte att boka utan) detta betyder frukost bestående av en buffè och middag var man kan välja mellan 3 rätter, huvudrätter och desserter samt en salladsbuffè. Det är inte en gourmet upplevelse som väntar på en men man får faktiskt mycket för pengarna.

Här bor du centralt

Båda hotellens innomhus och utomhus områden och rummen kunde nog få sig en uppdatering och rengöring. Därför passar dessa hotell bäst för resande som gärna bor en smula spartanskt, inte har lust att gå ut och äta varje dag men som gärna vill ha tillgång till pool och bo centralt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Sporthotel Olimpo

Garda, Veneto

Bella Peschiera Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Hotel Palme

Garda, Veneto

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map