Hotell i Garda vid Gardasjön

Hotel Poiano

Exempel på Junior Suite med balkong och sjöutsikt Njut av utsikten från wellness center Hotellets hammam
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Poiano ligger i stadsdelen Costermano ca. 2 km från Garda centrum med en fin utsikt över områdets marker och med Gardasjön i fjärran. Området är kuperat och här finns stora gröna ytor att röra sig på.

Ett komfortabelt hotell

Hotellet är en del av ett större komplex som även har flera lägenheter i olika längor och som bildar ett litet samhälle. När du kör igenom den stora porten, som är avspärrat med en elektronisk bom, befinner du dig på ett 60 hektar stort område som präglas av skön natur med avkopplande omgivningar.

Läs mer om Hotel Poiano

Restaurang med panoramautsikt

De flesta av hotellens rum ligger i huvudbyggnaden. Här hittar du även receptionen, lobbyn, pianobaren och restaurangen som har panoramautsikt över Gardasjön. Samtliga av hotellets faciliteter kan även nyttjas av de som väljer att bo i lägenhet.

Här finns flera faciliteter

Inne på området finns en stor olympisk pool (25 x 50 m) och barnpool (miniklub och animation för barn vid poolen). Utöver detta finns här 6 tennisbanor med grus som är upplyst på kvällarna (möjlighet till tennislektioner mot betalning), en syntetisk fotbollsplan och vollybollplan. Ett tvätteri (mot betalning) finns tillhanda och naturligtvis parkeringsplatser.

För extra avkoppling kan du besöka hotelles SPA där du har inomhuspool för relax och ej simning, fitness, bastu och turkiskt bad. Vi ber dig vänligen observera att poolen till och från används till diverse vattensporter vilket kan innebära att delar av poolen är upptagen av sportutövare. Priset för inträde till Wellness är för totalt 3 timmar.

Rum med balkong

Det finns flera olika rumstyper, alla fint inredda med telefon, TV, minibar, aircondition, safe, balkong och badrum med WC, dusch eller badkar samt hårfön. Några rum är riktade mot trädgården och andra mot sjön. De trevliga juniorsuiterna, som tar upp till fyra personer, ligger i separat byggnad en bit i från huvudbyggnaden.

Läs om rummen på Hotel Poiano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Hotel Sportsman

Bardolino, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

Hotel Europa

Malcesine

search map