Hotell i Garda vid Gardasjön

Hotel Marco Polo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Marco Polo ligger ovanför San Vigilio bukten, norr om trevliga staden Garda. Det är ca.500 meter ner till Gardasjön och ca. 1 km till centrum av staden. Inte nog med att hotellet ligger nära centrum så har man dessutom utsikt över sjön från den gemensamma terrassen där du kan njuta av en öl eller glas vin när du inte slappar vid poolen i trädgården.

Restaurang där halvpension är inkluderat i priset

Omkring hotellet ligger det en stor frodig trädgård med en fin pool med barnområde och bordtennis. Dessutom kan man mot betalning använda hotellet tennisbaor samt minibuss till centrala Garda (endast i högsäsongen). På hotellet finns det även restaurang och priset är inklusive halvpension vilket betyder att frukosten består av buffè medan middagen består av förrätt, huvudrätt med tillbehör och dessert samt salladsbuffe. Dagen innan väljer man sin 'primo' och huvudrätt utifrån en meny med ett visst urval. Det finns även ett café och en bar med musik och dans (upp till 2 gånger i veckan). Du kan även nyttja den fina terrassen varifrån man har utsikt över sjön. Det finns trådlöst internet vid hotellets gemensamma utrymme. Då Hotel Marco Polo ligger sidan om Residence Parco del Garda är flera av faciliteterna gemensamma, och omvänt.

Läs mer om Hotel Marco Polo

Rymliga rum

Hotellets rum är inte något speciellt sett till inredning och standard men framstår som rymliga och bekväma. De är alla utrustade med TV, telefon och badrum med toalett och dusch. De är dessutom utrustade med antingen balkong eller terrass med stolar. Notera att rummen inte har aircondition.

Njut av hotellets placering i gröna omgivningar

Själva hotellet är äldre och korridårerna till rummen kan framstå som något mörka och trista. Inredningen går i trä med stora möbler. Detta vägs dock upp av den fina terrassen, frodiga trädgården och hotellets placering i gröna omgivningar. Hotellet riktar sig därför till de som gärna vill bo i avkopplande omgivningar utan krav att gå ut och äta varje kväll.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Palme

Garda, Veneto

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Hotel Internazionale

Torri del Benaco, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence La Limonaia

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Populärt i Veneto

search map