Hotell i Garda vid Gardasjön

Hotel La Perla

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel La Perla ligger 200 meter från Gardasjön i ett lungt och privat område tätt på Gardas historiska centrum. Hotellet är välhållet men lite gammaldags inrett.

Stort och fint poolområde

Hotellet har bar, restaurang, ett stort allrum med satellit-TV, aircondition, hiss, möjlighet för uppvärmning, parkeringsplats och garage. På stället finns det ett stort poolområde med både pool till de vuxna samt till de minsta, solstolar och parasoller och en snackbar. Poolområdet når man via en gångtunnel under vägen bakom hotellet som är omgiven av träd och avskärmande buskar.

Restaurang med lokala rätter

Frukosten serveras som en buffè och här kan man välja på många olika sunda rätter. Hotellet har lagt mycket fokus på den mat de serverar och prövar att servera rätter med lokala produkter som passar till årstiden tillsammans med en stor vinlista.

Rum med bra faciliteter

Hotellets 148 rum är alla inredda med fokus på att få gästerna att känns sig som hemma. Alla rummen har badrum med toalett, dusch och hårtork, badhanddukar, telefon, satellit-tv, radio, minibar, safety-box, aircondition och balkong. På förfrågan är det möjligt att få rum med en extra säng för barn under 12 år (160 cm).

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Bella Peschiera Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Hotel Palme

Garda, Veneto

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map