Semesterbostad i Garda vid Gardasjön

Casa Adriana

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Adriana ligger fint och lugnt i gröna omgivningar i den lilla stadsdelen Costermano ca. 2 km från centrala Garda nere vid sjön.

Endast 5 lägenheter som delar poolen

På Casa Adriana finns det endast fem lägenheter som är fördelade runt den stora trädgården, antingen i självständiga hus eller i radhus. Lägenheterna delar poolen som blev installerad under 2014 (tidigare fanns här en fristående pool), lekplatsen och tvättrum (mot betalning).

Läs mer om Casa Adriana

Njut av området och Gardasjön

Härifrån kan du komma ner till sjön till fots med lite god vilja - eller från april till oktober med shuttlebus som förbinder området med Garda stad flera gånger om dagen. Det är också härligt att cykla i området bland olivlundar och vinmarker. Vi rekommenderar att man ankommer i bil - det finns garage eller parkeringsplats till alla lägenheter. Närmaste inköpsmöjligheter och restauranger finns i Costermano som ligger få hundra meter bort.

Rymliga lägenheter med spartansk inredning

Lägenheterna är stora men enkelt inredda och har alla egen ingång, förvaringsbox, satellit TV, kaffemaskin, grill, möblerad terrass samt garage eller parkeringsplats.

Lägenheterna på Casa Adriana

Trerumslägenhet A2 med 4/6 sovplatser

Lägenhet är på ca.65-70 m² och består av uppehållsrum med dubbelbäddsoffa, kök med gas-sips, kaffemaskin och kylskåp, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch.

Fyrarumslägenhet A3 med 6 sovplatser

Lägenhet är på ca.85 m² och består av uppehållsrum, kök med gas-sips, kaffemaskin och kylskåp, sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Ca' Mulini

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Pratone

Garda, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map