Semesterbostad i Garda vid Gardasjön

Ca' Mulini

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ca' Mulini ligger på en sluttning i en smal dal med utsikt över staden Garda (1,8 km bort), Välj detta ställe ifall du ankommer i bil och räknar med att tillbringa din semester till största delen utomhus. Trädgården och utsikten är fin och inbjudande till avkoppling. Tycker du om att vara aktiv på semester kan du både cykla och vandra på de många stigar samt vägen mellan sjön och bergssluttningarna runt stället.

Pool i sköna omgivningar

Omgivningarna är lugna och vid lanthuset finns en fin pool (12 x 6 meter och 1,10 meter djup) med plats för att sola runt poolen. Man har utsikt över staden och sjön. Framför huset finns en stor terrass med gott om plats för alla gäster att sitta ute under den öppna himmel.

Läs mer om Ca' Mulini

Spartanskt inredda lägenheter

Huset består av sju enkelt inredda lägenheter (5 tvårummare varav en med loft samt 2 treummare). Lägenheterna är alla olika vad gäller storlek och fördelning av rum och några ligger på två våningsplan. Alla lägenheter är utrustade med satellit-TV, värmeanläggning och parkeringsplats.

Lägenheterna på Ca' Mulini

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (1:a & 2:a vån.)

Lägenheten ligger med ingång på första våningen och är fördelad på två våningar. De är båda på ca. 45 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (1:a vån. med veranda)

Lägenheten ligger på första våningen och är ca. 48 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt egen veranda med bord och stolar.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (1:a vån. med utvändig repos)

Lägenheten ligger på första våningen och är ca. 45 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. I trappan som leder upp till lägenheten finns en avsats (repos) där man kan ställa ett bord och tre stolar. Härifrån har man sjöutsikt men då avsatsen inte är inhägnad så passar den inte för familjer med små barn.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (1:a vån. med loft och terrass)

Lägenheten ligger på första våningen och är ca. 51 m². Den består av uppehållsrum med kokvrå och loft och tre sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom egen terrass med bord och stolar och aircondition som kan användas mot betalning.

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser

Det finns två lägenheter av denna typ, en av dessa har ingång på första våningen och den andra på andra våningen. Lägenheterna är fördelade på tre våningar som är förbundna med en vindeltrappa. De är ca. 50 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (bäst för barn), två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Poiano Resort

Garda, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

search map