Semesterbostad i Garda vid Gardasjön

Appartamenti Le Rasole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Appartamenti Le Rasole är ett enkelt boende som har ett härligt läge, där du är omgiven av en grön trädgård och har vacker utsikt över dalen. Ner till Garda's centrum och sommarpuls är det endast ca 1,5 km.

Skön trädgård för skön avkoppling

Den fina trädgården är anlagd i terrasser och det samma är huset, som rymmer i allt 10 lägenheter. Där finns några ganska få leksaker till mindre barn, men annars används trädgården mest till för vanlig avslappning. När grillandan faller på finns här en gemensam grillplats att tillgå. Här finns även ett gemensamt tvättrum du kan nyttja utan extra kostnad.

OBS. Man håller på att bygga en pool på Le Rasole och denna planeras vara klar i mitten av maj månad 2018. Vi reserveras oss för ev. ändringar gällande öppningstiden.

Se dina omgivningar

Längs vägen har du privat parkering, mellan olivträden, vilket är praktiskt då du behöver bil för att ta dig hit. Dessutom slipper du leta parkering när dukommer hem från dina utflykter längs sjön på landsbygden. Du har nämligen det kända vindistriktet Valpolicella och Verona inom lagom köravstånd.

Läs mer om Appartamenti Le Rasole

Ät lokalt på närliggande restaurang

Har du lust kan du gå ner till centrum, men du får räkna med en ca 30 minuters promenad (beroende på takten) då det är ca 2,1 km in till stadens strandpromenad. Praktiskt nog har du en hållplats strax intill dig där du kan hoppa på en liten buss, som utan kostnad tar dig fram och tillbaka till Garda.

Nere i centrum har du gott om trevliga uteserveringar och bra restauranger om du inte känner för att laga maten själv. Men du behöver inte gå så långt för att "äta ute" då det finns lokala restauranger i området. Den närmsta har du alldeles intill dig och du har fler ca 850 meter bort.

Lägenhet med uteplats

Lägenheterna är fina men enkelt indredda och de har alla privat balkong eller terrass. De består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, Sat-TV, kassafack och kök med gasplattor, kylskåp och kaffekokare. Det finns ett sovrum samt bad med dusch. Skillnaden mellan de olika typerna är storleken på terrassen, utsikten och att pentryt är nyare.

Lägenheterna på Appartamenti Le Rasole

Lägenhet m. 1 sovrum och 2-4 sovplatser (terrass ut mot trädgården)

Du har ett allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och toalett. Terrass och utsikt över trädgården.

Lägenhet m. 1 sovrum och 2-4 personer (liten terrass)

Denna lägenhet ligger i mitten av byggnaden. Du har ett allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och toalett. Liten terrass.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Rustico

Garda, Veneto

Ca' Mulini

Garda, Veneto

Poiano Resort

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Casale La Collina

Chianni, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map