Semesterbostad i Costermano del Garda vid Gardasjön

Residence San Carlo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence San Carlo ligger i stadsdelen Costermano ca. 4 km från Gardasjön. Stället ligger i en återvändsgränd nära huvudvägen från Garda. Det är därför enkelt att ta sig hit samtidigt som man befinner sig i lugna och avslappnade omgivingar.

Pool för barn och vuxna

Det finns totalt 50 lägenheter varav hälften är privatägda. Då man befinner sig högt ovanför sjön har de flesta lägenheter en fin utsikt över sjön. På stället finns det pool med barnavdelning, liten lekplats, en stor parkeringsplats och reception. Inköpsmöjligheter och restauranger finns ca. 100 meter från stället.

Alla lägenheter har balkong

Lägenheterna är från 70-talet vilket betyder att inredningen är lite gammeldags. De framstår dock mycket välskötta. De är alla utrustade med satellit-TV, förvaringsbox och centralvärme. Lägenheterna har alla balkong eller terrass med trädgårdsbord och stolar. Man ska veta att balkongerna är breda men det finns inte plats för mer än 4 stolar och ett bord. OBS: Check-in sker alltid mellan kl. 16:00 - 19:00. Efter kl. 19:00 är det inte möjligt att checka in och man blir då tvungen att övernatta på annat hotell för egen räkning.

Läs om l√§genheterna på Residence San Carlo

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Roma

Malcesine, Veneto

Appartamenti Vignol Due

Bardolino, Veneto

Rekommendationer till dig

Le Vescovane

Longare, Veneto

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Populärt i Veneto

Valbella

Bibione

Residence Liana

Torri del Benaco

search map