Semesterbostad i Costermano del Garda vid Gardasjön

Residence San Carlo

 
Residence San Carlo är inte tillgänglig i dagsläget
Residence San Carlo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Costermano del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence San Carlo ligger i Costermano sul Garda, som i sin tur ligger endast ca 3,6 km från staden Garda och sjön. Det lilla samhället, med ca 3600 invånare, ligger som en balkong ovanför sjön med härlig utsikt över landskapet och Gardasjön så klart. Här och på en återvändsgata, ca 250 meter från landsvägen Strada Provinciale, ligger boendet. Det är därför enkelt för dig att att ta dig hit samtidigt som du befinner dig i lugna och avslappnade omgivningar. Trots sin enkelhet har du här komfortabla lägenheter med möjlighet till självhushåll samt ett poolområde och parkeringsmöjlighet.

Här finns ett litet poolområde

Området är perfekt för dig som vill vara ute i naturen, vandra eller cykla. Och det bekväma avståndet till Gardasjön gör att du kan kombinera din semester på bästa sätt. När du känner för att en dag ta det lugnt kan du antingen koppla av på din balkong eller slänga dig i en av de solstolar du har intill poolen, som även har en barndel. I trädgården finns också en liten lekplats där de minsta kan roa sig, en stor parkeringsplats och reception.

Läs mer om Residence San Carlo

Du har restauranger inom gångavstånd

Du bor som sagt med självhushåll men ibland kan det vara skönt att få bli serverad. Mitt emot Residence San Carlo finns en restaurang/pizzeria och endast ett par hundra meter bort har du, praktiskt nog, både café, glassbar, barer, pizzerior och restaurang. I Costermano, trots sin ringa storlek, finns även mataffär, apotek, stormarknad, bank, postkontor, frisersalong, cykelbutik och ett par diverse butiker. Som sagt, skulle inte detta räcka så har du endast ett fåtal kilometer till Garda's historiska centrum och dess trevliga utbud.

Upptäck den underbara sjökusten

Den östra sidan av sjön, där du befinner dig, är av många den mest omtyckta med sina små mysiga platser som Bardolino, Lazise och Malcesine. Du har alltså ett ypperligt tillfälle att stanna till i dessa orter för en god lunch eller bara strosa runt och inandas den sköna atmosfär som råder.

Passa även på att besöka Sirmione, det kända vinområdet Valpolicella som ligger strax intill och underbara Verona med sin vackra opera och pittoreska centrum. Reser du med barn kan du besöka nöjesparken Gardaland och parkerna intill. Känner du för att vandra eller vara ute i naturen kan du bege dig till Monte Baldo som ligger bakom dig. Det finns alltså hur mycket som helst att hitta på i detta trevliga område.

Alla lägenheter har uteplats

Det finns totalt 50 lägenheter varav hälften är privatägda. Du befinner dig alltså högt ovanför sjön vilket i sin tur innebär att de flesta lägenheterna har en fin utsikt. Lägenheterna är från 70-talet vilket betyder att inredningen är äldre och gammaldags. De framstår dock som både komfortabla och rymliga samt välskötta. De är alla utrustade med Sat-TV, förvaringsbox och centralvärme. De flesta lägenheter har möblerad mindre balkong (på ca 2-3 m² och )och några har terrass. Eftersom balkongerna varierar i storlek får här endast plats med 4 stolar och ett bord.

OBS: Check-in sker alltid mellan kl. 16:00 - 19:00. Efter kl. 19:00 är det inte möjligt att checka in och man blir då tvungen att övernatta på annat hotell för egen räkning.

Läs om lägenheterna på Residence San Carlo

Dölj texten
 
 
search map