Semesterbostad i Costermano del Garda vid Gardasjön

Residence La Filanda

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence La Filanda ligger ca. 4 km från Gardasjön i ett grönt område på ca. 15.000 m². Själva byggnaden härstammar från slutet av 1800-talet och användes för silkesproduktion och som spinneri.

Pool för barn och vuxna

På den tiden hade man inte behov för stora balkonger och därför har inte alla lägeneter en privat uteplats. I stället är stämingen praktfull med en stor portico, välvda tak och trappor som präglar byggnaden. I den stora trädgården finns en fin pool för vuxna och en barnpool bredvid samt en lekplats. För gästerna finns även mynttvätt, en trevlig restaurang, reception och parkering.

Restaurang med lokala rätter

Restaurangen bjuder på såväl de mer kända italienska rätterna som lokala specialiteter. Här väljer många lokalbor att äta middag under sommaren och här arrangeras även bröllop ibland. Till dem som önskar finns det möjlighet att få serverat frukost i lägenheten.

Lägenheterna

Lägenheterna är välmöblerade och har alla TV med några satellitkanaler, förvaringsbox, värmeanläggning och telefon. Några lägenheter har sin terrass antingen med direkt utgång eller i trädgården men priset är då något högre.

L√§genheterna på Residence La Filanda

Tvårumslägenhet Classic med 2/3 sovplatser (på vindsvåning utan terrass)

Lägenheterna är på ca. 40 m² och ligger på vindsvåningen. De består av uppehållsrum med kokvrå och en bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter är de enda med aircondition.

Tvårumslägenhet Comfort med 2/4 sovplatser (utan terrass)

Lägenheterna är på ca. 43 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Plus med 2/4 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna är ca. 43 m² stora och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har även privat terrass.

Trerumslägenhet Comfort med 4/6 sovplatser (utan terrass)

Lägenheterna är på ca. 57 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Några av dessa lägenheter kan vara uppdelade på två våningar.

Trerumslägenhet Plus med 4/6 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna är på ca. 57 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom terrass. Några av dessa lägenheter kan vara uppdelade på två våningar.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Hotel Du Lac et Bellevue

Bardolino, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Valbella

Bibione

search map