Semesterbostad i Costermano del Garda vid Gardasjön

Residence La Filanda

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence La Filanda ligger ca. 4 km från Gardasjön i ett grönt område på ca. 15.000 m². Själva byggnaden härstammar från slutet av 1800-talet och användes för silkesproduktion och som spinneri.

Pool för barn och vuxna

På den tiden hade man inte behov för stora balkonger och därför har inte alla lägeneter en privat uteplats. I stället är stämingen praktfull med en stor portico, välvda tak och trappor som präglar byggnaden. I den stora trädgården finns en fin pool för vuxna och en barnpool bredvid samt en lekplats. För gästerna finns även mynttvätt, en trevlig restaurang, reception och parkering.

Läs mer om Residence La Filanda

Restaurang med lokala rätter

Restaurangen bjuder på såväl de mer kända italienska rätterna som lokala specialiteter. Här väljer många lokalbor att äta middag under sommaren och här arrangeras även bröllop ibland. Till dem som önskar finns det möjlighet att få serverat frukost i lägenheten.

Lägenheterna

Lägenheterna är välmöblerade och har alla TV med några satellitkanaler, förvaringsbox, värmeanläggning och telefon. Några lägenheter har sin terrass antingen med direkt utgång eller i trädgården men priset är då något högre.

Läs om l√§genheterna på Residence La Filanda

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map