Omdömen från Residence I Cortivi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence I Cortivi

Läs personliga omdömen av Residence I Cortivi som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence I Cortivi. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence I Cortivi

Gardasjön som semester-destination

Residence I Cortivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence I Cortivi
Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (Typ C1)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Skön, lugn oas

På Residence I Cortivi är det lugn och ro trots det korta avståndet till Garda. Vi hade det skönt på det avgränsade privata området, bortom turister och oväsen.
Stället är väl lämpat för familjer som vill ha lugn och ro. Det finns bara två lägenheter för uthyrning – resten är privata semesterbostäder för italienare – det gillade vi. Det betyder också att det är en del restriktioner för att slå vakt om den lugna inramningen. Så om man har mindre barn och vill hålla på med uppblåsbara badleksaker, bollspel etc så ska man söka sig till ett annat ställe.
Lägenheterna är av bra storlek, och kvaliteten gör de 3,5 stjärnorna rättvisa.

Residence I Cortivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence I Cortivi
Trerumslägenhet med 5/6 sovplatser (Type C2)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Riktigt fin lägenhet och bra service från uthyrare

Lägenheten var riktigt fin, bra sängar, bra utrustning i köket, och härligt med en egen liten trädgård utöver de stora gemensamma områdena. Nu var vi där utanför högsäsong, och det var tydligt. Småbutiker var stängda, det var inte varmt nog till att bada i poolen och de andra lägenheterna i komplexet var tomma. Så på denna årstiden kan man nog konstatera att här är lite tråkigt. I högsäsong tror jag omvänt att man kommer att värdesätta faktum att man här kan luta sig tillbaka och slappna av. V bodde i den ena av de två lägenheter som In-Italia förmedlar och de ligger sida vid sida, så vi kommer gärna tillbaka med familj eller vänner och fyller upp båda lägenheter. Den lokala uthyraren pratar bra engelska och var också mycket serviceminded, då vi hade behov av hjälp med värmen. Wifi fungerade utan några problem alls.

Rekommendationer till andra gäster

Bra supermarket och ok pizzeria i promenadavstånd.

Residence I Cortivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence I Cortivi
Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (Typ C1)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Såg fin ut, men var inte öppen i april.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Läckert och privat

Superläckert ställe med massor av lugn och ro. Ligger mycket centralt, men inget störande ljud. Eget låst garage, hela komplexet cirka12 bostäder. Egen liten trädgård som ses till en gång i veckan. Bagare cirka 75 m bort, supermarknad cirka 500 m bort. Kan rekommendera detta stället - vi kommer gärna igen!

Rekommendationer till andra gäster

Restaurang: hotellet som ligger ca 75 m ovanför, med mycket vänlig personal, maten ok. Ska ni ha god mat, åk till La Darcia i Bardolino. Ett annat ställe som är värt ett besök är Ristorante Costadoro, Via Costadoro 7, Bardolino. De talar engelska, tyska på alla ställen. Kör en tur till Negrar i Valpolicella, och njut av staden med den gamla arkitekturen, och kör upp i bergen och njut av utsikten. Man kan se Gardasjön från inköpscentret: La grande mela, kör mot Verona.

Residence I Cortivi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence I Cortivi
Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (Typ C1)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map