Semesterbostad i Costermano del Garda vid Gardasjön

Residence I Cortivi

Lägenhet Typ C1 Lägenhet Typ C2 Lägenhet Typ C2 Lägenhet Typ C1
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence I Cortivi ligger i centrum av den lilla trevliga byn Costemano endast 3,5 km från Garda. Där finns pool en stor trädgård och en fantastiks utsikt över marker, landsbyar och Gardasjön.

Renoverat lanthus med pool

Fram till 1999 var I Cortivi ett privat lantställe men blev totelrenoverat och består idag av ca. 15 privatägda lägenheter med privat trädgård varav några få hyrs ut till turister. Lägenheterna har en genemsam trädgård på ca. 5000 kvm med pool och barnpool varifrån det är en utsikt mot Gardasjön. Kommer man i bil finns det ett gemensamt underjordiskt garage. Från 2015 erbjuds gratis wi-fi i lägenheternas uppehållsrum och ute på terrassen.

Läs mer om Residence I Cortivi

Närområdet

I Costermano finns det bla. bagare, några få butiker och flera restauranger men om man vill ha ett större urval bör man ta en tur i centrum av Garda. Stället ligger bra till för utflykter i området och det är endast 8 km till motorvägsavfarten vid Affi. Därifrån är det 35 km till Verona medan det är ca. 150 km till Venedig. Även vindistriktet Valpolicella ligger inom kort köravstånd.

Lugn och ro samt fin utsikt

När man först kommer in bakom Cortivis beskyddande murar känner man sig mer som i Toscana än vid Gardasjön. Det är fredligt och lugnt och utsikten är makalös. Kvaliteten på byggnaden och på inredningen är hög och allt är super välbevarat. Lägenheterna är olika inredda i olika färger men de är fina och håller en god standard och båda har de en egen liten möblerad trädgård. Lägenheterna ligger vid sidan av varandra så de kan mycket väl uthyras till två familjer.

Lägenheterna på Residence I Cortivi

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (Typ C1)

lägenheten är fördelad på två våningar och mäter ca. 75 kvm. Den består ett uppehållsrum med kokvrå och utgång till en privat trädgård. Köket har 4 kokplattor, ugn, microvågsugn, kaffemaskin samt kyl och frys. Det finns ett bord och stolar samt en bäddsoffa till en person. På första våningen finns det också ett rum med två våningssängar eller utdragssäng, samt badrum med dusch och diskmaskin. På andra våningen finns det ett dubbelrum samt badrum med hörnbadkar. Lägenheten har satellit-TV, förvaringsbox och värme.

Trerumslägenhet med 5/6 sovplatser (Type C2)

lägenheten är fördelad på två våningar och mäter ca. 75 kvm. Den består av ett uppehållsrum med kokvrå och Den består ett uppehållsrum med kokvrå och utgång till en privat trädgård. Köket har 4 kokplattor, ugn, microvågsugn, kaffemaskin samt kyl och frys. Det finns ett bord och stolar samt en bäddsoffa till en person. På andra våningen finns ett dubbelrum med en enkelsäng, ett rum med två enkelsängar samt badrum med dusch och badkar. Lägenheten har satellit-TV, förvaringsbox och värme.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Borgo Mondragon

Lazise, Veneto

Populärt i Veneto

Hotel Le Ali del Frassino

Peschiera sul Garda

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

search map