Semesterbostad i Costermano del Garda vid Gardasjön

Residence I Cortivi

Lägenhet Typ C1 Lägenhet Typ C2 Lägenhet Typ C2 Lägenhet Typ C1
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence I Cortivi ligger i centrum av den lilla trevliga byn Costemano endast 3,5 km från Garda. Där finns pool en stor trädgård och en fantastiks utsikt över marker, landsbyar och Gardasjön.

Lanthus med pool

Fram till 1999 var I Cortivi ett privat lantställe, men efter en renovering blev det semesterbostäder och nu finns här 15 privatägda lägenheter med trädgård varav några få hyrs ut till turister. Lägenheterna har även en gemensam trädgård på ca. 5000 m² med pool och barnpool varifrån det är en utsikt mot Gardasjön. Kommer du med bil finns det ett gemensamt underjordiskt garage.Du har fri wi-fi i lägenheternas uppehållsrum och ute på terrassen.

Läs mer om Residence I Cortivi

Närområdet

I Costermano finns det bla. bagare, några få butiker och flera restauranger men om du vill ha ett större urval bör man ta en tur i centrum av Garda. Stället ligger bra till för utflykter i området och det är endast 8 km till motorvägsavfarten vid Affi. Därifrån är det 35 km till Verona medan det är ca. 150 km till Venedig. Även vindistriktet Valpolicella ligger inom kort köravstånd.

Lugn och ro samt fin utsikt

När du först kommer in bakom Cortivis beskyddande murar känner du dig mer som i Toscana än vid Gardasjön. Det är fredligt och lugnt och utsikten är makalös. Kvaliteten på byggnaden och på inredningen är hög och allt är super välbevarat. Lägenheterna är olika inredda i olika färger men de är fina och håller en god standard och båda har de en egen liten möblerad trädgård. Lägenheterna ligger vid sidan av varandra så de kan mycket väl uthyras till två familjer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map