Hotell i Cortina d'Ampezzo i Veneto

Hotel Panda

 
Hotel Panda är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Panda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortina d'Ampezzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

När du träder över tröskeln till Hotel Panda, träder du direkt in i ett litet gömställe. Här har man lagt vikt på detaljerna, och det finns genomgående många lokala tecken i inredningen på det lilla trevliga alphotellet. Du bor centralt mitt i centrum av den stämningsfulla bergsorten Cortina d'Ampezzo, som är en populär destination både på sommaren och vintern. Gågatan Corso Italia, där du hittar det största urvalet av butiker, restauranger och dylikt, ligger endast 150 meter bort, men bor du på Hotel Panda har du också butiker och restauranger direkt utanför dörren. Här kan du njuta av bergen om dagen och livet i staden om kvällen.

Smakfull inredning väntar dig

Hotel hotellet, som är inrett som ett typiskt berghotell i alpstil, är fullt med smakfulla antikvitter och harmoniska färger. Av stället faciliteter kan nämnas hiss, wifi och gratis parkering. Frukosten (om tillvalt) serveras som buffé i den trevliga frukostmatsalen, där det också finns en liten hotellbar. Här kan du få en förfriskning eller ett litet snack under dagens lopp.

Läs mer om Hotel Panda

Ett bra hotell till dig som är aktiv

Om du tillhör det aktiva folkslaget, finns det många möjligheter för dig. På sommaren är området perfekt till vandringsturer, och på vintern kan du naturligtvis åka skidor i de omkringliggande bergen (det finns en privat skidkällare på hotellet). Föredrar du att cykla i bergen, finns det också ett rum där du kan förvara din cykel. om du väljer Hotel Panda till din skidsemester stannar skidbussen direkt utanför dörren.

Njut av utsikten från din balkong
Hotel Panda har två olika rumstyper; standardrum och rum med balkong. Alla rum är fint, men enkelt inredda, med TV, wifi, kassaskåp och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Al Sole

Canazei, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Andreas

Canazei, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Abbazia

Venedig, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map