Hotell i Cortina d'Ampezzo i Veneto

Hotel Bellevue Suites & Spa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett historiskt hotell i en stilfull landsort

Hotel Bellevue Suites & Spa ligger cirka 150 meter från centrum av Cortina d'Ampezzo, en av italiens mest berömda skiddestinationer. Den stilfull landsorten ligger i den solrika Ampezzo-dalen på 1224 meters höjd över havet. Pisterna når upp till 2930 meter, och därmed kan du vara rimligen säker på att få snö om vintern. Här finns cirka 115 km pister till skidåkare på alla olika nivåer, och dessutom en fantastisk utsikt över Dolomiterna från de högsta ställena.

Cortina d'Ampezzo är framförallt en destination för resenärer med en stor budget, och du hittar många chica butiker och restauranger här - samt naturligtvis ett stort urval av afterski-barer där du kan njuta av en god drink, lyssna till musik och slappna av efter en lång dag i backarna. En rolig detalj är, att landsorten har varit värd för vinter-OS år 1956.

När du går utanför dörren från Hotel Bellevue, stannar shuttlebussen endast ca 150 meter bort, och bussen tar dig sen till den närmsta skidliften. Du kan också välja att gå, då de endast ligger 350 meter bort.

Alp-stämning, komfort och service

Hotellet andas historia och alpin kultur där dina sinnen kommer att väckas till liv. Både faciliteter och service är på topp och som gäst på Hotel Bellevue kommer du inte gå miste om denna komfort. Efter en dag på skidorna eller en lång vandringstur, kan du slappna av kropp och själ i wellness-avdelningen som har finsk bastu, turkiskt ångbad, Medelhavsbad, sensorisk dusch, jacuzzi, och naturligtvis finns det olika skönhetsbehandlingar och massage. Om du vill ha möjlighet till ytterligare motion, eller en omväxling från skidåkningen, kan du nyttja det lilla gymmet.

Både gott och traditionellt

Restaurangen är öppen för offentligheten, och är känd i byn. Här kan du njuta av ett kök som är inspirerat av det traditionella venetianska köket, samt internationella rätter. Varje morgon kan du säkra dig en god start på dagen med den rikliga frukosten som serveras i restaurangen. Om sommaren och på våren, kan du njuta av terrassen och uppleva storslagna panoramautsikter över Dolomiterna.

Läs mer om Hotel Bellevue Suites & Spa

Rymliga rum och sviter

Hotel Bellevue Suites & Spa har 20 dubbelrum och 46 sviter med ett, två eller tre sovrum. Rum och sviter är dekorerade i en trevlig, varm alp-stil och alla har balkong. De har som minimum Sat-TV, Wi-Fi, minibar, telefon, värdebox, kassafack, toalettartiklar, badrock och tofflor. Rummen är på ca 20-30 m², sviterna på ca 50-65 m² och de stora sviterna är upp till ca 125 m².

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Faloria Mountain Spa Resort

Cortina d'Ampezzo, Veneto

Carlo Magno Hotel & SPA Resort

Madonna di Campiglio, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Park Hotel & Club Rubino

Campitello di Fassa, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map