Hotell i Cortina d'Ampezzo i Veneto

Hotel Bellevue Suites & Spa

 
Hotel Bellevue Suites & Spa är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Bellevue Suites & Spa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortina d'Ampezzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett historiskt hotell i en stilfull landsort

Hotel Bellevue Suites & Spa ligger cirka 150 meter från centrum av Cortina d'Ampezzo, en av italiens mest berömda skiddestinationer. Den stilfull landsorten ligger i den solrika Ampezzo-dalen på 1224 meters höjd över havet. Pisterna når upp till 2930 meter, och därmed kan du vara rimligen säker på att få snö om vintern. Här finns cirka 115 km pister till skidåkare på alla olika nivåer, och dessutom en fantastisk utsikt över Dolomiterna från de högsta ställena.

Cortina d'Ampezzo är framförallt en destination för resenärer med en stor budget, och du hittar många chica butiker och restauranger här - samt naturligtvis ett stort urval av afterski-barer där du kan njuta av en god drink, lyssna till musik och slappna av efter en lång dag i backarna. En rolig detalj är, att landsorten har varit värd för vinter-OS år 1956.

När du går utanför dörren från Hotel Bellevue, stannar shuttlebussen endast ca 150 meter bort, och bussen tar dig sen till den närmsta skidliften. Du kan också välja att gå, då de endast ligger 350 meter bort.

Alp-stämning, komfort och service

Hotellet andas historia och alpin kultur där dina sinnen kommer att väckas till liv. Både faciliteter och service är på topp och som gäst på Hotel Bellevue kommer du inte gå miste om denna komfort. Efter en dag på skidorna eller en lång vandringstur, kan du slappna av kropp och själ i wellness-avdelningen som har finsk bastu, turkiskt ångbad, Medelhavsbad, sensorisk dusch, jacuzzi, och naturligtvis finns det olika skönhetsbehandlingar och massage. Om du vill ha möjlighet till ytterligare motion, eller en omväxling från skidåkningen, kan du nyttja det lilla gymmet.

Både gott och traditionellt

Restaurangen är öppen för offentligheten, och är känd i byn. Här kan du njuta av ett kök som är inspirerat av det traditionella venetianska köket, samt internationella rätter. Varje morgon kan du säkra dig en god start på dagen med den rikliga frukosten som serveras i restaurangen. Om sommaren och på våren, kan du njuta av terrassen och uppleva storslagna panoramautsikter över Dolomiterna.

Läs mer om Hotel Bellevue Suites & Spa

Rymliga rum och sviter

Hotel Bellevue Suites & Spa har 20 dubbelrum och 46 sviter med ett, två eller tre sovrum. Rum och sviter är dekorerade i en trevlig, varm alp-stil och alla har balkong. De har som minimum Sat-TV, Wi-Fi, minibar, telefon, värdebox, kassafack, toalettartiklar, badrock och tofflor. Rummen är på ca 20-30 m², sviterna på ca 50-65 m² och de stora sviterna är upp till ca 125 m².

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Carlo Magno Hotel & SPA Resort

Madonna di Campiglio, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Garní Aritz

Campitello di Fassa, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Baita Clementi Hotel

Bormio, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Europa

Malcesine

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map