Omdömen från Hotel Canon d'Oro

 
Hotel Canon d'Oro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Canon d'Oro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Conegliano här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Canon d'Oro

Läs personliga omdömen av Hotel Canon d'Oro som ligger i Veneto. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Canon d'Oro. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Paul och fru från Asarum i Sverige bodde på Hotel Canon d'Oro i Conegliano från den 5. till den 7. juni 2009.

Tack för din hjälp Marcus. Hotellet i Veneto var verkligen trevligt! Ett ovanligt stort intresse för gästen, verkligen fin personal. Där fanns också en liten fin Osteria vid torge som var ytterst personlig och trevlig. Vi besökte surfers grill i Torbole på din inrådan. Kul ställe. Om du någon gång behöver sk experthjälp i restaurangomdömmen hjälper jag gärna till.
Inte för att jag är expert, men har ändå fått pris av Svenska gastronomiska akademin, scanensis gastronomiska akademi mm.
Skulle du ha nytta av sådana omdömen står jag till hjälp, gratis naturligtvis, då du verkligen visat på en serviceanda som är mer än exemplarisk.
Min hustru och jag är oerhört glada för din välvillighet och skicklighet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Ca' della Corte

Venedig, Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Grande Italia

Chioggia, Veneto

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populärt i Veneto

search map