Omdömen från Hotel Roma

 
Hotel Roma är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Roma är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cittadella här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Roma

Läs personliga omdömen av Hotel Roma som ligger i Veneto. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Roma. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Ett perfekt hotell som bas för utflykter

Hotel Roma är ett väldigt trevligt litet hotell med rymliga rum (trebädds), rent och med frukost som är bättre än genomsnittet. Fri parkering – innanför murarna – finns i närheten av hotellet.
Vi hade Hotel Roma som bas för våra utflykter till Treviso, Maròstica, Bassano Del Grappa, Vicente och Venedig. Städer som samtliga kan nås inom en timmes körning.
Inget Italien utan Pizza och du kan få dem billigt i Cittadella. Vi hittade faktiskt en mycket bra pizzeria alldeles bakom hotellet där man verkligen får "valuta för pengarna".
Vi rekommenderar starkt Hotel Roma och vi rekommenderar även att ni läser andra recensioner, eftersom vi bara kan hålla med.

Hotel Roma
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Roma
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Genuint

Hotellet var rent och snyggt! Fint stort rum med te-kokare och kylskåp! Helt ok frukost! Läget var perfekt mitt i "smeten" nära till restauranger och shopping. En plats jag gärna skulle resa tillbaka till!

Hotel Roma
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Roma
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Jürgen och hustru Fredriksdal i Sverige bodde under sin rund resa i Italien först på Hotel Roma i Cittadella från den 6. till den 7. oktober 2006.

jodå, jag skriver gärna några rader om våra reseupplevelser i Italien. Vi vistades där i 4 veckor med bil och delar av resan bokades genom er. Med facit i handen hade vi mycket väl kunnat boka även veckan på Sicilien (den hade vi bokat tidigare, innan jag hittade er internetsida som förresten är suverän).
Till hotellen: Hotell Roma i Cittadella - trevlig personal, bra rum välisolerat mot gatan, lite "mager" frukost.
Hotell Forum i Pompei: Ett toppenhotell med ett förnämligt läge bara ett stenkast från den antika staden. Frukosten innehöll allt man kan önska sig och kunde dessutom intas i en härlig trädgård (det var fortfarande över 20 grader på morgonen så sent som den 29/10! Resans upptäckt var den fantastiska kyrkan mitt i den moderns staden. Jag tror att den byggdes som ett minnesmonument över de omkomna i det antika Pompeji på 1500-talet! Hotell Piccolo i Verona: Ett typiskt övernattningshotell nära den gamla staden. Lite svårt att hitta (trots GPS), men absolut ett alternativ för dem som vill stanna några dagar. Agriturismo La Maddalena: Resans överraskning! Vi anlände i hällande regn och hamnade mitt i Venosabornas söndagsnöje - att äta ute med hela familjen.
Två stora matsalar och inte en ledig plats. Annars var vi de enda gästerna under 5 dagar och fick god kontakt med Ägaren, Orlando, som stolt visade upp sin nya anläggning för vinframställning. Det serverades god husmanskost, rummet var stort och rent (hand- och badhanddukar byttes varje dag!), personalen mycket trevlig. Jag hade önskat mig att jag kunnat mera italienska då Deras Engelskkunskaper var obefintliga. Ska man bo i Basilicata måste man veta att man har nått den "fattiga södern". Det är beklämmande men samtidigt även lärorik att färdas genom ett landskap som tycks ha blivit övergivet. Husen på landet stor tomma och förfaller, jorden har skövlats en gång i tiden och erosionen är långtskriden. Men det finns hopp. Vi såg stora arealer nyplogat land, tydligen satsas det på en framtid (EU-pengar?). Vi valde stället för att därifrån kunna göra utflykter till öster och väster. Vi såg på det viset grottstaden Matera och Trullilandet kring staden Alberobello. Hit tar sig få turister. Sådana problem har inte Amalfi, Portofino eller Sorrent. Att åka den smala kustvägen är en upplevelse - men inget för svaga nerver! I Venosa pågår omfattande utgrävningar efter lämningar från romartiden och vem visste att Horatius (carpe diem) en gång föddes i där. La Maddalena var annorlunda i en mycket positiv bemärkelse, inte bara för att Orlando smög en flaska körsbärslikör i händerna på oss när vi tog avsked och fortsatte söderut. Agriturismo 'a Sena i Ciminà: Är det fattigt i Basilicata så är det definitivt ännu fattigare i Kalabrien. Vi valde kustvägen från Scansano till Reggio di Calabria (östkusten). Vägen var dåligt underhållet, stränderna smutsiga och övergivna. Halvfärdiga byggnader vittnade om tusentals misslyckanden. Ett undantag hittade vi i Siderno som lite överdrivet kallade
sig för "Perla della Riviera dei Gelsomini". 'A Sena ligger i bergen ca. en mil från kusten. Och här mötte oss överraskning nr. 2: En liten modern anläggning med all komfort, en föreståndare som pratade bra engelska och som kunde "sälja" sitt Kalabrien på ett mycket övertygande sätt. Han försåg oss med ett omfattande informationsmaterial (delvis på engelska) och intressanta broschyrer som
hade räckt till många givande utflykter. Även här serverades god husmanskost till ett lågt pris - viktigt, för i Ciminà fanns varken bar, trattoria eller restaurang. Här träffade vi två hollandska par som reste runt i Kalabrien, annars var det lugnt vad turister beträffade, det var helt enkelt inte säsong. OBS! Vägbeskrivningen på kartan är inte korrekt. Strax före Ciminà ska man svänga till höger inte vänster som det står! Vi ska säkert återvända någon gång till Italien (framför allt Sicilien) och kommer gärna att igen använda oss av In-Italias tjänster.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Anette med familj från Uttrand i Sverige bodde på Hotel Roma i Cittadella från den 17. till den 21. juli 2006.

Efter tips och råd från er på In-Italia så bokade jag fyra nätter på Hotel Roma i Cittadella!
Det var perfekt, trevligt och fint hotel. Från början hade vi planerat att bo i Lido de Jesol,
vilket vi är glada för att vi inte gjorde. Cittadella var en jättemysig, liten, pittoresk och fin "stad".
Lite långt till närmsta bad, om det är det man vill göra på sin semester, men vi ville se Italien
från "rätt" sida och det tycker vi att vi gjorde där. Bad hittade vi i Bardolino vid Grada sjön
och uppe i Riva del Garda! Fantastiskt vackert! Ägaren på hotellet var väldigt hjälpsam,
med allt möjligt som vi undrade! Tack för ett bra tips, återkommer under
våren med nya bokningar till Italien! Då stannar vi lite längre!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Sören med stort sällskap från Fagersta i Sverige bodde på Hotel Roma i Cittadella från den 23. till den 27. maj 2006.

Resan var över alla förväntningar. Hotell Roma i Cittadella var "super", mycket trevlig och tjänstvillig personal och utmärkta nyrenoverade rum. Lätt till gratis parkeringsplatser. Vi ger de bästa rekommendationer till hotellet. Hotel Astoria i Bologna var helt acceptabelt. Cittadella som stad är verkligen mysig och en bra utgångspunkt för att besöka andra platser i området. En dag Bassano de Grappa och vindistrikten i områden nordöst om Cittadella. En dag i Venedig. Sedan Gardasjön och Sirmione för att avsluta dagen i Valpoliciellaområdet där vi besökte Masi vingård. Tillbringade sedan en dag i Verona och avslutade resan i Bologna. Trots att vi fick tillbringa en del tid i bil kan vi verkligen rekommendera vår route.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 14 Vuxna
Namn
Ingrid och Tore från Falun i Sverige bodde på Hotel Roma i Cittadella från den 15. till den 19. april 2006.

Tack, Veneto imponerar med sina vackra medeltidsstäder o byar, sympatiska människor och en underbar natur med snöklädda toppar i alperna synliga från slätten vid klart väder, och, denna tid på året, fågelkvitter, frodigt grönt gräs, nyutslagna lövträd och körsbärsträd i full blom! God mat o dryck närhelst man behöver, förstås!
Vi trivdes mycket bra och kan varmt rekommendera hotell Roma i lilla Cittadella. Sign Brugnolaro och hennes personal såg till att vi hade allt vad vi behövde under vår vistelse där. Hotellet var mycket stilfullt renoverat och lugnt för att vara mitt under påsk! Lätt också att få bra parkering för bilen 2 min gångväg från hotellet. I området kan vi rekommendera, Cittadella med sin fina atmosfär och marknad på måndagar, Padova, en vacker och mycket sevärd stad samt veckan efter påsk San Antonio Maraton mitt i stan med sträckor mellan 1 och 42 km, Euganeiska kullarna med flera vackra byar, slott/borgar, Ferrara några mil söder ut mot Bologna med bla Castello Estense, Comacchio och Chioggia(lilla Venedig) vid Po.s mynning, Bassano del Grappa och Marostica ett par mil norrut samt Venedig, förstås om man hinner. (Det gjorde inte vi)! Vi bilade från Milano via Rovereto in i Vallarsa över passo delle Fugazze mycket vacker (men slingrig) väg.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Per med familj från Båstad i Sverige bodde på Hotel Roma i Cittadella från den 1. till den 5. november 2005.

För det första; hemsidan hittade vi tack vare google. Vi tyckte om hemsidan, den var snygg, innehöll mycket information om olika ställen i Italien, sevärdheter och övernattningsmöjligheter etc. Sen svarade ni snabbt på våra frågor - tack för det. Nu till själva resan; hotellet i Venedig var mycket bra - fräscht, bekväma sängar, trevlig personal, men det var svår att hitta. En bättre karta skulle behövas.På hemsidan står det att maten i Venedig inte är speciellt bra, men vi tyckte den var bra, särskilt ett ställe nära hotellet som hade Anfora i namnet - där åt vi resans bästa pizza och andra goda rätter. Restaurangen rekommenderades av hotellpersonalen.Venedig är självklart en stor sevärdhet. Vårt andra resmål var Cittadella, en bedårande liten stad som vi aldrig hört talas om tidigare. Hotel Roma var jättebra - stora fräscha rum, trevlig personal och bra frukost. Cittadella var inte bara en vacker stad, men också en bra utgångspunkt för utflykter med bil. Under vår vistelse "på landet" besökte vi ett vackert slott (Pisani), sen tillbringade vi en dag i Bassano del Grappa och gjorde en utflykt till Gardasjön. Vi har blivit rekommenderade (av hotellpersonalen både i Venedig och Cittadella) att åka till Sirmione, men valde att köra norrut och efter en trevlig biltur bland höga bergstoppar kom vi fram till sjön i Torbole. Där åt vi picknick på stranden och gick en promenad. Sen körde vi längst hela sjön till Sirmione. Där blev det en stadsvandring och shopping. Restauranger i Cittadella blev en upplevelse. Första middagen åt vi på ett ställe som låg mitt i den gamla stadskärnan. Menyn var fanns bara på italienska och personalen kunde inte ett ord på engelska, så vi i princip visste inte var vi beställde. När maten ställdes på bordet blev det både höjda ögonbryn och skratt - men gott var det. När vi frågade efter en bra pizzeria på hotellet skickades vi till en restaurant som låg strax utanför stadsmuren. Vid andra besöket där betraktades vi som gamla stamgäster och när vi efter den tredje måltiden där sa att vi skulle åka hem nästa morgon stod personalen och vinkade oss adjö. Rörande eller hur? Mannen i familjen saknade dock gågator (bilfria) i Cittadella. Avslutningsvis är vi mycket nöjda med In-Italias servis och själva resan.

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2005
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Le Vescovane

Longare, Veneto

Villa Gesi Relais

Negrar, Veneto

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto

Populärt i Veneto

search map