Semesterbostad i Cison di Valmarino i Veneto

Relais Duca di Dolle

Flygfoto över huvudbyggnaden och annexet Utsikt mot landsbyn Rolle från terrassen på lägenheten Duca di Dolle Lägenhet Duca di Dolle Köket i lägenheten Vigneti Rummet Jeio Rummet Salis Rummet Molera
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt bland de frodiga vinmarkerna i ett fantastiskt naturlandskap finner man Relais Duca di Dolle - som ligger bara 1 timmes bilfärd norr om Venedig och som erbjuder de vackraste rum och lägenheter samt en pool med panoramautsikt. Här trivs alla, par som barnfamiljer!

Viktig vinproducent

Den vackra vingården tillhör familjen Bisol och det har funnits i deras ägor sedan 1542. Bisol är en av de viktigaste vinproducenterna i området, men efter att familjen beslutat sig för att utvidga sin verksamhet till turism så har vinproduktionen flyttats till ett annat ställe.

Läs mer om Relais Duca di Dolle

Inbjudande trädgård med stor pool

Denna stora agriturismo består av både huvud- och sidobyggningar, samt ett rött anex, där ställets spektakulära lägenheter ligger. Det hör även stor areal jordbruksmark till Relais Duca di Dolle och det mesta är vinrankor, men även en vacker trädgård och en stor pool, där du har en fantastisk utsikt mot den lilla byn Rolle, som ofta ligger inbäddad i morgondimma när solens första strålar kommer upp över bergen.

Detta är en semesterplats som passar alla åldrar, och speciellt i högsäsong kan det vara lite "stimmigt" i poolen.

Låt dig fängslas av områdets skönhet

Gillar man natur, slingriga bergsvägar, små medeltidsbyar, vin och gastronomi - ja då är området runt Duca di Dolle, som också omfatter den spännande vinturen "Strada del Prosecco", den rätta platsen. Denna del av Veneto är, lyckosamt nog, relativt okänt för turisterna, så man kan ännu vara bland de första som utforskar denna juvel. Till och med äkta Toscana-älskare, skulle bli imponerade av områdets skönhet.

Hög kvalitet

Här erbjuds både lägenhet och hotellrum, där de flesta är inredda år 2007. Kvalitéten är bra och de som redan besökt familjens andra anläggning, lilla agriturismo Dolcevista, som ligger i Santo Stefano inte långt därifrån, kommer inte att tvivla på att detta är ett ställe där familjen kombinerat den bästa inredningen med modern, italiensk design och tradition, orginal och antikviteter. Det finns ett litet kylskåp på alla rummen så man har möjlighet att handla in drykesvaror som man kan avnjuta på ställets gemensamma områden.

På stället kan du endast köpa vatten och vin. Istället arrangeras det till och från grillkvällar under pergolan och det finns dessutom möjlighet att smaka deras ekologiska viner i Cantina. Till lunch behöver man inte ut och köra, då man på stället tillagar kalla rätter till lunch. Exempelvis sallader, mackor och ostar.

Faciliteter samt rum och lägenheter

Huvudbyggnaden har tre flyglar och fördelat på tre våningar, som rymmer både reception, frukostrum - som är inrett med antika möbler- och en original eldstad, uppehållsrum med TV, möteslokal samt två lägenheter och 8 rum. Samtliga rum och lägenheter är utrustade med aircondition. De andra 2 lägenheterna ligger på första och andra våningen i det röda annexet som ligger ca. 100 m från huvudbyggnaden. Stilen och kvaliteten vad gäller sanitet, kök samt möbler, är densamma överallt. Alla badrum har jacuzzi dusch eller badkar samt morgonrockar och hårtork.

Fönstrena i huvudbyggnaden är inte stora så man har därför på sista våningen gjort takfönster för att ge mer ljus. Det finns ingen TV, varken på rummen eller i lägenheterna - men vill man bli uppdaterad på vad som händer så finns det ett gemensamt TV-rum i huvudbyggnaden. Det är gratis parkering till alla och affärer finns i Cison di Valmarino, som ligger ca. 3 km härifrån. För gäster i lägenheterna finns det möjlighet att handla till frukost.

Rummen på Relais Duca di Dolle

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Maso di Villa

Susegana, Veneto

Borgoluce Agriturismo

Susegana, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

search map