Hotell i Chioggia i Veneto

B&B Casa Carlo Goldoni

Pris från per pers.
B&B Casa Carlo Goldoni är den svarta dörren i mitten av bilden Alla tre rum har privat terrass
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

B&B Casa Carlo Goldoni ligger mitt i romantiska och historiska Chioggia ut till den stämningsfulla kanalen med rödstensbron och fiskebåtar.

Central placering vid kanal och huvudgata

Trots det fridfulla läget ligger stadens huvudgata med butiker och restauranger precis runt hörnet medan det är ca. 600 meter till kajplatsen varifrån man flera gånger om dagen kan segla till Venedig. Chioggias fina sandstränder på grannön Sottomarina ligger 1½ km bort.

Ståtliga omgivningar..., och gratis cyklar

Invändigt framstår Casa Carlo Goldini som mycket elegant och trevligt. På andra våningen finner man en skön gemensam terrass där gästerna kan slappa. Det finns även cyklar till gästernas förfogande. I byggnaden finns dessutom hiss samt microvågsugn, kaffemaskin och cyklar för gemensamt användande. Frukosten är italiensk och serveras som buffé och kan avnjutas på den gemensamma terrassen eller den vackert inredda frukostmatsalen. Man kan köra fram till stället för att lasta av bagage men man kan inte parkera här. Dock finns det ca. 600 meter från stället en parkering som är garanterad men dock inte går att förboka.

Rummen

- De tre rummen på B&B Casa Carlo Goldoni är alla nymoderniserade och ligger på första våningen. Rummen har alla självständig ingång (ett av dem vänder mot kanalen) och privat övertäckt terrass med trämöbler. Rummen är utrustade med aircondition, wi-fi, lcd satellit-TV, kylskåp, vattenkokare, glasparti ut mot terrassen och badrum med toalett och dusch. Ett av rummen har plats för en extra säng.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Grande Italia

Chioggia, Veneto

Ca' della Corte

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Valbella

Bibione

search map