Hotell i Chioggia i Veneto

B&B Casa Carlo Goldoni

B&B Casa Carlo Goldoni är den svarta dörren i mitten av bilden Alla tre rum har privat terrass
 
B&B Casa Carlo Goldoni är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Casa Carlo Goldoni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Chioggia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

B&B Casa Carlo Goldoni ligger mitt i romantiska och historiska Chioggia ut till den stämningsfulla kanalen med rödstensbron och fiskebåtar.

Central placering vid kanal och huvudgata

Trots det fridfulla läget ligger stadens huvudgata med butiker och restauranger precis runt hörnet medan det är ca. 600 meter till kajplatsen varifrån man flera gånger om dagen kan segla till Venedig. Chioggias fina sandstränder på grannön Sottomarina ligger 1½ km bort.

Läs mer om B&B Casa Carlo Goldoni

Ståtliga omgivningar..., och gratis cyklar

Invändigt framstår Casa Carlo Goldini som mycket elegant och trevligt. På andra våningen finner man en skön gemensam terrass där gästerna kan slappa. Det finns även cyklar till gästernas förfogande. I byggnaden finns dessutom hiss samt microvågsugn, kaffemaskin och cyklar för gemensamt användande. Frukosten är italiensk och serveras som buffé och kan avnjutas på den gemensamma terrassen eller den vackert inredda frukostmatsalen. Man kan köra fram till stället för att lasta av bagage men man kan inte parkera här. Dock finns det ca. 600 meter från stället en parkering som är garanterad men dock inte går att förboka.

Rummen

- De tre rummen på B&B Casa Carlo Goldoni är alla nymoderniserade och ligger på första våningen. Rummen har alla självständig ingång (ett av dem vänder mot kanalen) och privat övertäckt terrass med trämöbler. Rummen är utrustade med aircondition, wi-fi, lcd satellit-TV, kylskåp, vattenkokare, glasparti ut mot terrassen och badrum med toalett och dusch. Ett av rummen har plats för en extra säng.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Mediterranee

Bibione, Veneto

Hotel Grande Italia

Chioggia, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

search map