Hotell i Chiarano i Veneto

Casa di Paola

 
Casa di Paola är inte tillgänglig i dagsläget
Casa di Paola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Chiarano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa di Paola bör utan tvekan vara ett av de bästa B&B sett till priset. Det finns endast nio rum samt flera goda restauranger i omedelbar närhet samt lätt tillgång till motorväg A4 som förbinder Trieste med Milano.

Känn dig som hemma

Som namnet låter påskina så bor man i Paolas hus och man känner sig här mer som en gäst hos en privat familj än som gäst på ett litet hotell. Stället ägs av Paola men den dagliga driften sköts av hennes trevliga svärdotter Reka. Förutom det lilla Bed & Breakfast med de nio rummen driver familjen flera stora vinaffärer varav den ena ligger i samma byggnad, så om man är vinitresserad är detta ett sant paradis.

Läs mer om Casa di Paola

Central placering till kultur och badstränder

Casa di Paola ligger bara 2 km. från motorvägsavfarten Cessalto på A4 och härifrån är det endast 30 km. till Lido di Jesolo och Carole om man vill till stranden, det är ca. 60 km. till Venedig och ca. 35 km till Treviso så utflyktsmöjligheterna är många. Från den närliggande staden Ceggia (ca. 5 km.) kan man ta tåget direkt till Venedig så slipper man alla problem med parkering. Tågen går ca. 1 gång i timmen och turen tar ca. 55 minuter.

Gemensamma köksfaciliteter

Casa di Paola har en parkeringsplats, en liten lekpark för midre barn, en utomhus möblerad och övertäckt terrass, reception var man har internet, frukostrestaurang samt vinbutik. Det finns ingen bar och då Reka eller Paola inte alltid är på plats så har de satt upp en regel, att man kan förse sig med dryckesvaror från kylskåpet i det lilla köket, skriva upp det man tar så betalar man allt vid avresa. Det finns det flera lokala restauranger i området, den närmsta på gångavstånd från Casa di Paola.

Smakfullt inredda rum

Rummen är ett kapitel för sig, här ser man att vin är en stor passion för familjen då man klistrat vinetiketter på många av möblerna som en extra dekoration och som en kul detalj. Rummen ligger på andra våningen och är fint men rustikt inredda. De har telefon, satellit-tv, wi-fi, aircondition, förvaringsbox, hårfön samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map