Semesterbostäder & hotell i Chiarano

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Chiarano är en av många småstäder längs motorvägen nordöst om Venedig, och har cirka 3000 invånare. Många av stadens unga har flyttat från området för att söka arbete inom turistbranschen - men staden har dock fortfarande många butiker och flera bra restauranger.

Chiarano ligger 5 km från motorvägsavfarten Cessalto, och det tar endast 1 timme att köra till Vendig, Lido di Jesolo, Caorle och Treviso, vilket gör staden till en perfekt utgångspunkt för en familjesemester full av bad, kultur, vin och storstäder.

Karta över Chiarano

Klicka på kartan här nedan för att kunna zooma in och ut och för att se vilka semesterbostäder, hotell och villor som finns i området. Du kan också se avstånd till flygplatser och andra städer i Europa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Söker du ett hotell, en villa eller en semesterlägenhet?

Trots sin förhållandevis lilla storlek har Chiarano åtskilliga semesterbostäder. Vi har redan handplockat de bästa, som du hittar genom att söka i sökmaskinen här på sidan. Starta med att välja datum och antal personer för att få en snabb överblick över de tillgängliga villorna, lägenheterna och hotellen under din valda period.

Transport

Den flygplats som ligger närmst Chiarano är Venedig flygplats - officiellt Aeroporto di Venezia Marco Polo - som till och med har direkta förbindelser från Norden. Det är inte heller långt från flygplatsen i Treviso, om du föredrar denna sträcka. Du kan välja att ta en taxi från flygplatsen, men i reger rekommenderar vi att du hyr en bil på flygplatsen. Inte bara för att lättare komma vidare till din semesterbostad i Chiarano, men också för att lättare kunna ta dig runt till sevärdheter i området under din semester. Planerar du att köra hela vägen från Sverige, kan du räkna med en tur på cirka 1700 km. Det är en sträcka de flesta kan klara av, framförallt med en övernattning längs vägen. Observera dock att trafiken kan vara tung på Europas vägar, framförallt under sommaren. >>> Goda tips och råd inför en bilsemester till Italien.

Restauranger och shopping

Räkna inte med att hitta ett stort urval av gourmetrestauranger i Chiarano. Trots den lilla storleken har dock staden en handfull restauranger, där det serveras goda, solida rätter. Har du ett semesterboende med eget kök, kan du köpa de flesta matvarorna hos stadens lilla köpman.

Läs mer om Chiarano

Utflykter från Chiarano

Som nämnt i inledningen, är Chiaranos läge idealt mellan flera av regionens mest intressanta städer. Som om du har en hyrbil till ditt förfogande under semestern, är möjligheterna till att åka iväg på spännande dagsutflykter mycket goda. Tiramisùns hemstad, Treviso, kan varmt rekommenderas till en dagsutflykt. Den stämningsfulla staden med de många kanalerna bjuder på en värld av vackra, historiska byggnader och var fjärde söndag hålls en antikmarknad vid Borgo Cavour och Via Canova vid Piazza del Duomo i centrum. En trevlig atmosfär av stadsliv och en rik historia väntar dig också om du kör till Chioggia, som också kallas för "Lilla Venedig" - dock med mycket färre antal turister på grund av stadens lilla storlek. För barn och barnsliga själar kan en utflykt till vattenlandet Aqualandia, ett av de bäst i Europa, kanske locka? På plats finns också ett stort utbud av wellness-erbjudande och sportaktiviteter som dykning och vattenspinning.

Lokala länkar

Stadens officiella hemsida hittar du här.

Dölj texten
 
 
Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

search map