Semesterbostad i Cavallino i Veneto

Villaggio Lido

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villaggio Lido är ett trevligt lägenhetskomplex bestående av tvåvånings radhus. Husen ligger runt en utomhuspool där du har solstolar och parasoll. I poolen finns en del dedikerad till de yngsta gästerna, som även har en liten lekplats att roa sig på. Omgivningarna är lummiga och lugna och du har härifrån endast ca.10 minuter till fots ner till vattenbrynet. Till varje lägenhet ingår strandservice från mitten av maj till mitten av september, med 2 solstolar och 1 parasoll.

Poolen hittar du i mitten

Trots att Villaggio Lido har en del år på nacken råder det en trivsam atmosfär här. Kanske mycket tack vare att alla lägenheter har en balkong eller terrass som vänder in mot poolen, som blir den naturliga samlingsplatsen för badglada gäster. Detta tillsammans med sitt lugna läge gör att trots den enkla standarden väljer många gäster att återkomma. Här kan du nämligen koppla av och bara vara.

Du bor nära stranden

Förutom sin närhet till havet hittar du efter en promenad på ca fem minuter bl a en winebar och restauranger/pizzerior. Så även en mataffär där du kan inhandla det mesta du behöver. För ett ännu större utbud kan du bege dig till den intilliggande staden Lido di Jesolo där den ena affären och uteserveringen avlöser den andra. För att komma hit kan du givetvis ta bilen men ännu smidigare med lokalbussen. Vill du sedan vidare till Venedig går detta bra från Lido di Jesolo. Alternativt kan du köra ner till Punta Sabbioni där du parkerar och hoppar på båten som tar dig över lagunen. Ett mycket trevligt sätt att anlända på då du får uppleva Venedig utifrån.

Möjlighet till internet finns runt poolen - förvänta dock inte att det är möjligt att se tunga filmer eller arbeta med stora system, som på så många andra platser i Italien.

Vi ber dig vänligen notera att baddjur, dykutrustning mm inte är tillåtet i poolen pga säkerhetsskäl.

Läs mer om Villaggio Lido

Enkla semesterlägenheter

Lägenheterna är spartanskt inredda och ligger antingen på första eller andra våningen och är utrustade med TV och förvaringsbox. Då lägenheterna ligger mycket nära varandra bör du vara uppmärksam på att du inte har så mycket privatliv när du vistas på din balkong eller terrass. Varje lägenhet har privat parkeringsplats.

Lägenheterna på Villaggio Lido

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass

Uppehållsrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med 2 enkelsängar (kan vara våningsäng), sovrum emd dubbelsäng samt badrum med WC och dusch. Balkong eller terrass.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Appartamenti Castello

Bibione, Veneto

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Villaggio Sole B

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Villaggio Le Briccole

Cavallino, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

search map