Semesterbostad i Cavallino i Veneto

Villaggio Le Briccole

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villaggio Le Briccole är ett omtyckt semesterval och det märks då det råder en trivsam och avslappad atmosfär här, speciellt runt det fina och uppskattade poolområdet. Här finns en del i poolen till de vuxna och en del till barnen samt solstolar som ramar in det hela.

Med ett lagom avstånd

Villaggio Le Briccole ligger i början av Cavallino, strax efter att du passerat Fiume Sile. Området är mycket lugnt och du har härifrån endast ett par hundra meter till den härliga sandstranden, vilket är extra bekvämt när du ska ta dig fram och tillbaka med din packning.

Du har även både mataffärer och restauranger/pizzerior på nära håll och det finns cykelvägar dit om du vill låta bilen stå. Du behöver förvisso inte ta dig så långt för till den närmsta affären och restaurangen tar det endast ca 5-10 minuter till fots, beroende på takten.

För ett större utbud kan du bege dig till intilliggande Lido di Jesolo. Här finns ett stort utbud av allt du behöver både vad gäller shopping som nöjen. det går lokalbussar dit, så även till Venedig.

Läs mer om Villaggio Le Briccole

Lägenheterna

Lägenheterna är alla enkelt men komfortabelt inredda med Sat-TV, värmeanläggning och luftkonditionering (mot betalning). Balkong eller terrass/trädgård. Utegrill finns men inte galler.
Portabel Wi-Fi kan hyras men förfrågan måste göras minst 3 veckor innan ankomst.

Lägenheterna på Villaggio Le Briccole

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, två sovrum med två enkelsängar i vardera rum, badrum med toalett och dusch samt två balkonger eller terrass.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Lia

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Valbella Plus

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Bali

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Populärt i Veneto

search map