Hotell i Castelnuovo del Garda i Veneto

Gardaland Hotel Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Poolen kallas för den blå lagunen

Hotellet delar som sagt pool med grannhotellet och det stora, fina poolområdet är som en oas på 3000 m². Som gäst har du fritt tillträde till den "blå lagunen" i perioden 20/5-17/9 beroende på väderleken, poolhanddukar kan du hyra på plats. Vid poolen finns en grill & bar som har öppet mellan kl. 09.30-19.00 där du kan köpa enklare rätter. Under sommarhalvåret kan du även beställa in goda cocktails och snacks mellan kl 11.00-18.00.

Du har flera olika parker i din närhet

Öster om Gardasjön och inte långt ifrån hotellet finns flera aktivitetsparker och nöjesfält, så det är bara till att vraka och välja. Önskar du mer information kan du vända dig till receptionen så hjälper de dig tillrätta. Här finns t.ex ett Sea Life Aquarium, nöjespark med olika spännande aktiviteter och nöjeskaruseller, Caneva Moviepark och vattenland samt Medieval Times Restaurant & shows. Som hotellets gäst har du fri shuttle till Gardaland.

Nu när barnen har fått sitt roliga kan det vara dags för dig som vuxen att vidga vyerna. Du har ett av världens mest kända vinområden Valpolicella och romantikernas stad Verona inom kort köravstånd. För att inte tala om alla de mysiga och pittoreska små städer du hittar intill sjön som t.ex. Sirmione, Bardolino och Lazise.

Läs mer om Gardaland Hotel Resort

Här finns både barer och restauranger

Matka heter en av restaurangerna som erbjuder en meny baserad på olika medelhavsrätter. Här är det kökschefen Dario Stragapede som ser till att du blir nöjd. Han lägger stor ära i att du ska bli nöjd och har mottot "det är gästens leende vid slutet av måltiden som är min största prestation". Till den goda maten kan du givetvis beställa in goda viner och hotellet har en fin vinkällare.

Som alternativ kan du besöka Wonder Restaurant Buffet som håller öppet både till frukost som middag. Ett val som dessutom passar de yngre gästerna då de kan välja ut sina favoriter i lugn och ro. Här finns även en Egypten inspirerad restaurang, Tutankhamun Bar som erbjuder à la carte och som håller öppet från kl. 19.30-10.30. Är du intresserad av att deltaga i det egyptiska äventyret måste du förboka.

Rum för upp till fyra

Det finns 247 rum på hotellet. De är alla trevligt inredda och utrustade med luftkonditionering, Sat-TV, Wi-Fi, kassafack, minibar, badrum med dusch/kar och hårtork. Bokar du halvpension har du mineralvatten och läsk inkluderat i priset.

Läs om rummen på Gardaland Hotel Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map