Hotell i Castelnuovo del Garda i Veneto

Gardaland Adventure Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Du kan höra i namnet att detta hotell inte är som alla andra runt Gardasjön. Här pratar vi pirater, prinsessor och andra roliga sagofigurer som tittar förbi varje dag för att hälsa på dig.

Välkommen till den blå lagunen

Det fina poolområdet kallas även för the Blue Lagoon och är på 3000 m² omgivet av vegetation. En oas med andra ord där stora som små trivs som fiskar i vattnet. Du har fritt tillträde till lagunen, som är öppen i perioden 20/5-17/9 beroende på väderleken, poolhanddukar kan du hyra på plats. Vid poolen finns en grill & bar som har öppet mellan kl. 09.30-19.00 och som erbjuder en enklare meny för både barn och vuxna. Under sommarhalvåret kan du även njuta av goda cocktails och snacks mellan kl 11.00-18.00.

Läs mer om Gardaland Adventure Hotel

Rummen går i olika teman

Något som barnen älskar är teman och här kan de få sitt lystmäte stillat. Här finns Artic Adventue med igloo-tema som ger dig en känsla av nordpolen och du har Arabian Adventure som tar dig till exotiska breddgrader. Wild West Adventure och sheriffens fängelse är också ett tema liksom Jungle Adventure där det handlar om apor och tempel. Det går inte att förboka ett specifikt rum men lägg gärna en notering när du bokar så gör de sitt bästa för att komma dig tillmötes.

Du kan besöka flera olika parker

Det finns så mycket att se och göra i din närhet så att det kan bli svårt att välja. Receptionen hjälper dig tillrätta men som lite tips kan vi berätta att här finns ett Sea Life Aquarium, nöjespark med olika spännande aktiviteter och nöjeskaruseller, Caneva Moviepark och vattenland samt Medieval Times Restaurant & shows. Du har som hotellets gäst fri shuttle till Gardaland.

För dig som vuxen kan det vara trevligt att besöka ett av världens mest kända vinområden Valpolicella och romantikernas stad Verona. För att inte tala om alla de mysiga och pittoreska små städer du hittar intill sjön som t.ex. Sirmione, Bardolino och Lazise. Som sagt du har en uppsjö av spännande sevärdheter och utflyktsmål inom ett kort avstånd.

Här finns något för allas smaker

På hotellet finns en gourmetrestaurang som gör att även dina smaklökar kan få sig en gastronomisk resa. Matka erbjuder en meny baserad på medelhavsrätter och det är kökschefen Dario Stragapede, från Puglia, som ser till att du blir nöjd. Han lägger stor passion och ära i att maten smakar gott och har mottot "det är gästernas leende vid slutet av måltiden som är den största prestationen". Till maten kan du beställa in goda viner och hotellet har en fin vinkällare.

Här finns ytterligare ett alternativ och det är Wonder Restaurant Buffet som håller öppet till frukost och middag. Ett val som även passar barnen då de kan välja sina favoriträtter i lugn och ro. Tycker du om en egyptisk atmosfär kan Tutankhamun Bar vara ett bra val och restaurangen som erbjuder à la carte håller öppet från kl. 19.30-10.30. Är du intresserad av att deltaga i det egyptiska äventyret måste du förboka.

Rum för upp till fem

Det finns 100 rum på hotellet och alla är lika stora, ca 32 m² och kan ta upp till 4 personer samt en extrabädd för barn under 7 år (ej fyllda). De är utrustade med luftkonditionering, Sat-TV, Wi-Fi, kassafack, minibar, badrum med dusch/kar och hårtork. Bokar du halvpension har du mineralvatten och läsk med i priset.

Rummen på Gardaland Adventure Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map