Semesterbostad i Castelnuovo del Garda i Veneto

Belvedere Village

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Belvedere Village har man fokuserat på att alla medlemmar i familjen, liten som stor, ska kunna fira en skön semester med alla tänkbara bekvämligheter och roliga nöjen. Läget är dessutom bra eftersom det ligger endast ett par kilometer från Peschiera del Gardas motorvägsavfart, med lugna och sköna omgivningar.

Tre pooler: en för varje behov

Det finns totalt tre härliga pooler på stället. Den största av dem mäter hela 1400 m² och ligger vid caféets terrass där du som förälder kan njuta av en förfriskning medan du håller ögonen på de lekande barnen som badar. En borg med vattenrustchkana, vattenfall, spannar och sprutande vatten i poolen är barnens favorit, vilket vi kan förstå.

En andra pool på 480 m² är anpassad för barn då vattendjupet endast är på 70 cm och den tredje poolen är mestadels för de gäster som önskar att motionssimma. Den är 50 meter lång och 120 cm djup. Vid alla tre pooler finns det solstolar och parasoller.

Läs mer om Belvedere Village

Ett paradis för familjer

Det är inte bara bad som lockar utan även de stora ytorna att röra sig på är uppskattat. Förutom barnklubben (mellan 4-12 år och på italienska, engelska och tyska) finns här möjlighet att spela beachvolley. Andra aktiviteter är bland annat zumba, aerobic, gruppdans och vattengympa. De flesta aktiviteter hålls från mitten av maj till mitten av september, men vi reserverar oss för ändringar i öppettider och aktiviteter.

Det finns både bar och restaurang

Du bor i lägenhet och då kan det vara praktiskt att det på området finns en supermarket med de viktigaste basvarorna. När du däremot känner för att slå dig ner och bli serverad kan du besöka restaurangen som till barnens stora glädje även serverar pizza. Restaurangen har öppet till frukost, lunch och middag. På området finns också en bar som serverar goda förfriskningar under dagens lopp. På de gemensamma utrymmena är det möjligt att koppla upp sig på internet via Wi-Fi, mot avgift.

Lägenheter med komfort

Här finns 182 lägenheter som alla har balkong eller terrass som vänder ut mot det stora poolområdet. Ingången till lägenheterna är på baksidan av byggnaderna där du även bekvämt kan parkera din bil.

Lägenheterna är inredda i olika färger i modern stil och är alla likadana. De är utrustade med aircondition, Sat-TV, spis med kokplattor och micro. Till de flesta lägenheter hör även en övertäckt (möblerad) terrass eller balkong. Storleken på uteplatsen kan variera beroende på den typ av lägenhet du valt.

Läs om l√§genheterna på Belvedere Village

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map