Semesterbostäder & hotell i Castelletto di Brenzone

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Castelletto har en liten hamn och ett mindre centrum med några butiker, men den närmsta riktiga staden hittar du i Brenzone. Vi kan också rekommendera att besöka lokala marknader - Casteletto avhålls dessa på tisdagar. 

Berget Monte Baldo ligger här ganska nära sjön, och längs sjövägen ligger en del hotell och semesterlägenheter. Läget är därmed bra om du vill segla på sjön, men området inbjuder också till vandrings- och cykelturer, liksom du här har en bra utgångspunkt för att utforska de kulturella sevärdheterna runt Gardasjön.

Karta över Castelletto di Brenzone vid Gardasjön

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden, samt för att se avstånd till olika sevärdheter och vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, semesterlägenhet och villa i Castelletto di Brenzone

På In-Italia kan du söka bland hundratals av semeterbostäder i Italien, däribland flera hundra handplockade hotell, semesterlägenheter och villor runt Gardasjön. Vill du gärna bo i Castelletto, behöver du endast ange dina semesterdatum i sökmotorn överst här på sidan, för att få en översikt över de bästa inkvarteringsmöjligheterna.

Ska du på semester med ett större sällskap, t.ex. flera generationer av familjen, eller en grupp vänner? Då kan det vara en bra möjlighet att hyra er alldeles egen villa i Veneto. Det innebär en semester med 100 procent frihet, privatliv och möjlighet för att ha hela villan för sig själv, utan att dela faciliteter med andra gäster. 

Resor till Gardasjön med flyg, hotell och transfer eller bilhyra

Sedan vi på In-Italia började att erbjuda resor till Gardasjön med flyg, har fler och fler av våra gäster valt att köpa en paketresa, och inte endast uppehälle på hotell eller i en semesterlägenhet. Fördelarna med att boka en resa som ett samlat paket, är att du slipper besväret med att söka efter priser på flera olika ställen, och så är In-Italia naturligtvis medlem av Resegarantifonden och följer Paketreselagen.

>>> Se alla resor till Gardasjön här

Läs mer om Castelletto di Brenzone

Dölj texten
 
 
search map