Hotell i Castelfranco Veneto i Veneto

Albergo al Moretto

 
Albergo al Moretto är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo al Moretto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelfranco Veneto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Albergo al Moretto är ett trevligt hotell som är inrett i en före detta landsvägskrog från 1600-talet.

Hotellet ligger i centrum av den trevliga medeltidsstaden Castelfranco Veneto, endast ca. 3 minuters gång från det gamla slottsområdet och stadens torg med många restauranger och caféer. När man befinner dig i centrum av staden känns det nästan som att vara på landet när man först kör igenom porten till hotellet.

Läs mer om Albergo al Moretto

Hotellet har funnits i familjens ägor i generationer och husets fru Sig.ra Luciana ser alla som sina personliga gäster. Hon sätter en stor ära i att erbjuda den allra bästa servicen och hjälper väldigt gärna till med goda råd och både restauranger och inte minst, spännande turer i området, ja faktiskt borde Castelfranco anställa henne som turistchef.

Albergo al Moretto är stilfullt inrett med klassiska möbler och har reception, flera stora uppehålsrum med bland annat flygel, bar, internetpoint samt en frukostmatsal som är en upplevelse i sig tack vare de dekorativt målade väggarna, den dämpade klassiska musiken och utbudet av färsk frukt som dekoreras fint med blommor under sommarsäsongen. Till hotellet hör ett stort grönt område som bland annat används som parkeingsplats och för bollspel, men familjens nästa projekt är att omvandla området till en trädgård med swimmingpool.

Hotellet har totalt 46 enkelt inredda dubbelrum som alla är belägna i huvudbyggnaden. Dessa rum har badrum med dusch eller badkar, hårfön, telefon, satelit-TV, minibar, säkerhetsbox och aircondition. Dessutom har familjen inrett en ny flygel med totalt 12 juniorsviter som alla ligger på första våningen med direkt ingång från trädgården, eller på andra våningen med ingång från en gemensam utomhushall/veranda. Dessa rum är större och har en liten uppehållshörna, precis som de också är ljudisolerade och har dusch eller badkar med vattenmassage.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Ca' Maria Adele Hotel

Venedig, Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Grande Italia

Chioggia, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populärt i Veneto

search map