Hotell i Caprino Veronese i Veneto

Hotel Villa Cariola

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Endast 11 km och 15 min med bil, från Gardasjön och den mysiga lilla orten Garda, förändras landskapet påtagligt och den lantliga känslan infinner sig. Och det är just detta som är så fint med ett boende som Villa Cariola, nämligen det fantastiska läget nära allt du behöver för en trivsam och härlig semester. Dessutom, när det kommer till inköp, behöver du inte ta dig så långt för till den lilla staden Caprino Veronese ligger inom cykelavstånd, 3 km. Även atmosfären har en betydande roll och den är ganska påtaglig så fort du stiger in på den stora innergård och blickar ut över den tillhörande tomten.

Villa med parkliknande trädgård

Till villan hör en gigantiskt stor lummig trädgård där det finns ett fint poolområde med solstolar och parasoll. En bit från poolen finns en utebar där du kan köpa kalla drycker, glass och lättare måltider som mackor, sallader och kalla rätter. Det finns stolar och bord vid baren, men strax intill finns ännu en liten uteplats, med sittplatser för skön avkoppling, som ligger lite gömd bakom muren ut mot trädgården. En perfekt plats att dra sig undan till med bra lektyr och ett glas vin, du befinner dig ju trots allt i det världsberömda vinområdet Valpolicella.

Och eftersom du nu befinner dig i ett så vackert område som detta bör du passa på att ta dig ut på tur. Du kan besöka olika vingårdar där du kan provsmaka och handla fina viner med dig hem. Du kan även aktivera dig genom att t ex vandra, cykla, rida och paddla kanot. Hör med receptionen så hjälper dig de med alla tips och råd du behöver.

När du känner att det är dags att stoppa lite mer avancerade rätter i magen kan du traska upp till villan där restaurangen ligger. Denna har öppet varje dag både för lunch och middag och här serveras bl a typiska rätter från området. är du av den nyfikna sorten kan du även beställa en sk provsmakningsmeny. Du väljer själv om du vill sitta inomhus eller ute under bar himmel. Och eftersom restaurangen är öppen för allmänheten rekommenderar vi att du bokar bord i god tid innan.

Antica dimora di nobili famiglie

Orden nobili famiglie låter spännande och översatt betyder det helt enkelt hem för nobla familjer och syftar då på tidigare ägare till denna vackra villa. De nuvarande ägarna har försökt bevara så mycket som möjligt och du kan njuta av fresker i original på väggarna i de olika salarna. Villan är mycket omtyckt och här hålls bröllop och andra event under årets lopp. Även utomhuspoolen är öppen för allmänheten.

Läs mer om Hotel Villa Cariola

Rum i klassisk stil

Det finns totalt 36 rum i villan och inredningen är klassisk med den komfort du behöver för en trivsam vistelse. Det finns flera typer av rum för dig att välja mellan. De är alla utrustade med aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, kassafack, telefon samt hårtork.

Läs om rummen på Hotel Villa Cariola

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Boutique Hotel Villa Sostaga

Gargnano, Lombardiet

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo, Veneto

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda, Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Populärt i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

search map